Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Донбасі ЗСУ знищили російський склад боєприпасів до РСЗВ "Ураган" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі ЗСУ знищили російський склад боєприпасів до РСЗВ "Ураган" (ВІДЕО)

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

30 червня 2022, 16:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни знищили російський склад боєприпасів. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

На Донбасі ЗСУ знищили російський склад боєприпасів до РСЗВ "Ураган" (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, на Донбасі було знищено ворожий склад боєприпасів до систем залпового вогню.

"На Донбасі орки помахали ручкою черговому своєму складу з бп. Цього разу окупанти втратили склад боєприпасів до РСЗВ "Ураган"", — повідомляє СтратКом.

Також у Telegram-каналі СтратКому ВСУ було опубліковано відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Польща закінчила будівництво стіни на кордоні з Білоруссю: як виглядає огорожа (ВІДЕО). Польща завершила будівництво огорожі на кордоні із Білоруссю. Відомо, що стіну будували 5 місяців. Вона проходить на території Люблінського та Підляського воєводств. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що росіяни захопили одразу три села на Луганщині, — Генштаб. Російські окупанти продовжують наступати на Луганщині. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Сергій Гайдай показав, як зараз виглядає Сєвєродонецьк після бомбардувань росією (Відео). ЗСУ вийшли з Сєвєродонецька, бої продовжуються за Лисичанськ. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Британії оцінили можливість ЗСУ вибити окупантів із України: назвали терміни. Ліз Трасс зазначила, що Лондон постачає Україні смертоносне озброєння. Українські захисники можуть вигнати російських окупантів із усієї території. Докладніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини