Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Донбасі ліквідували співачку-фанатку Кремля: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі ліквідували співачку-фанатку Кремля: що відомо

ЗСУ на Донеччині ліквідували чергову путинистку-хореографа і актрису театру Поліну Менших

22 листопада 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

 Військові ЗСУ напередодні точним ударом, використовуючи  установку  HIMARS ліквідували в селі Кумачово  чимало  загарбників.  Серед них  була маловідома  артистка-путіністка – співачка, актриса театру Поліна  Менших.

На Донбасі ліквідували співачку-фанатку Кремля: що відомо

Поліна Менших (фото з відкритих джерел)

Українські військові   накрили ударом з  HIMARS  сам  будинок  культури, де  відбувавсь  концерт для морських піхотинців російської  армії. В  той час на сцені  співала  російська актриса. На відеоролику, який в той момент відзняли, можна побачити, як  прихильниця путінського режиму  виступала перед   окупантами, а потім пролунав вибух і  погасло світло. За іронією  долі — за мить до  загибелі  співачка  встигла  проспівати фразу "заздріть нам".

Як повідомили  пропагандистські ЗМІ,  російська актриса   була педагогом з етнічних танців, керувала театром-студією і рахувалась, як  режисер однієї з вистав. В  соціальних мережах вона  багато  писала, що любила  радянські фільми  і російську культуру.

Поліна Менших  розповідала, що частково її виховував   дід-офіцер, так що "це і вплинуло на її дивні для панянки смаки".

Вона   завжди  хвалилась, що регулярно їхала на тимчасово окуповані території   Донбасу  і так підтримувала  загарбників, що воювали,  своїми  піснями.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗСУ ліквідували відомого російського режисера, який пішов вбивати українців. Відомий в Росії  режисер Олександр Сапрунов став до  лав російських  військових ще  як тільки почалось повномасштабне  вторгнення загарбників до   України. Він воював  разом з  окупантами  і  був переконаний, що  вже швидко  вернеться в рідну  домівку,  але цьому не судилось здійснитись.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини