Головна Новини Суспільство Війна з Росією МВС встановило автора відео з "прильотом" російської ракети в Кривому Розі
commentss НОВИНИ Всі новини

МВС встановило автора відео з "прильотом" російської ракети в Кривому Розі

У Кривому Розі через учорашню російську ракетну атаку загинуло шестеро людей, понад 80 постраждали, серед них семеро дітей

1 серпня 2023, 17:21
Поділіться публікацією:

Поліцейські встановили особу, яка вчора знімала приліт російської ракети в Кривому Розі. Про це, як повідомляють "Коментарі", заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

МВС встановило автора відео з "прильотом" російської ракети в Кривому Розі

Наслідки влучання російської ракети. Фото - Дніпропетровська обласна прокуратура

"Практично відразу це відео з’явилося в місцевому пабліку, а звідти за лічені хвилини поширилося у російських телеграм-каналах, — повідомив в своєму телеграм-каналі Ігор Клименко. - Зібрані матеріали передані до Служби безпеки України для прийняття рішення. Дякую фахівцям Кіберполіції, кримінального аналізу та поліції Дніпропетровщини за результативну роботу".

Зранку 31 липня збройні сили РФ випустили по Кривому Рогу дві ракети – одна влучила в секцію житлового будинку з четвертого по дев’ятий поверхи, друга – в нежитлову будівлю.

Через ракетну атаку рашистів шестеро людей загинули, понад 80 постраждали, серед них 7 дітей. Станом на ранок 1 серпня, у лікарнях залишаються 19 постраждалих – усі середньої тяжкості.

Нагадаємо, що Верховна Рада запровадила кримінальну відповідальність за фото- та відеозйомку переміщень Збройних Сил України в умовах воєнного або надзвичайного стану. Кримінальний кодекс було доповнено статтею 114-2: "Несанкціоноване поширення інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань, вчинене в умовах воєнного або надзвичайного стану". Санкція статті передбачає покарання до 12 років. 

Тим часом, Лукашенко прокоментував свої слова щодо атаки на Польщу.

Медведєв зробив божевільну заяву про вчинок Ольги Харлан.

А в Парижі злодії зґвалтували жінку поблизу Ейфелевої вежі: на туристку напали п'ять чоловіків



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини