Головна Новини Суспільство Війна з Росією Музикант популярного українського рок-гурту воює проти своєї країни на боці росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Музикант популярного українського рок-гурту воює проти своєї країни на боці росіян

Гурт Тіф з Луганська був відомим у всій Україні з 1989 року

15 січня 2024, 23:40 comments1241
Поділіться публікацією:

Відомого в Україні  музиканта  Романа  Кравчука,  колишнього учасника   панк-гурту Тіф з Луганська помітили  у військовій формі армії  РФ. В соціальній мережі Х  поширюється відеоролик, де  цей музикант, одягнений  в російську  форму,  надсилає привіт  фанатам і говорить, що найбільше мріє, щоб війна закінчилась.

Музикант популярного українського рок-гурту воює проти своєї країни на боці росіян

Музикант Роман Кравчук воює на боці росіян (фото з відкритих джерел)

"Був колись у Луганську відомий за межами Луганської області панк гурт Тіф. Бас гітарист цього гурту — Роман Кравчук виїхав кудись з Луганська ще до 2014-го року, та займав проукраїнську позицію. Але у 2022-му з'явилося відео де він воює на боці росіян", — засвідчили   коментарі під  відео.

Сам відеоролик  датований  2022 роком.  Тому  невідомо, чи живий  тепер музикант  Роман Кравчук.

В залишених  коментарях ті, хто раніше були  шанувальниками групи Тіф, з  розчаруванням пишуть про невдалий  вибір  бас-гітариста воювати на  стороні загарбників. Інші  стверджують, що  Роман Кравчук не  покидав  Луганськ, і  в час повномасштабної війни його просто виловили та примусили служити країні-агресорці.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий український телеведучий з Донбасу зрадив свою країну і поїхав будувати кар'єру до Росії. Український  ведучий і стиліст Данило Грачов  відомий, як експерт проекту "Богиня шопінгу". Він  мав популярність не тільки в  своїй країні, але й в  Росії. 

Стало відомо, що він народивсь  в Донецьку,  був журналістом на телеканалі ТЕТ і  відстоював  єдність України. Його кар'єрний ріст  стрімко розвивався  на батьківщині, проте  це не  стримало його від зради.  Грачов переїхав  до  країни-агресорки  і там хоче продовжити  власну телевізійну кар'єру. Він претендує на місце телеведучого в шоу "Модний вирок". Раніше  шоу вів  Олександр  Васильєв, що осудив злочинні дії  Кремля і виїхав з РФ.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини