Можна наносити удари по виробництву дронів – Подоляк

Михайло Подоляк висловився про можливі удари по іранських заводах.

Радник глави офісу президента Михайло Подоляк вважає, що мають бути знищені заводи в Ірані, які виготовляють зброю та продають її Російській Федерації. Таку думку озвучив радник глави офісу в прямому ефірі українського телемарафону новин.

Михайло Подоляк відреагував на слова Ірану, який зізнався, що постачає зброю для Росії. Хоча іранська влада додала, що такі постачання відбувались ще до повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Подоляк повідомляє, що заява Ірану дивна, адже виходить, що Росія майже вісім місяців не могла атакувати українську критичну енергоструктуру, а тепер чомусь це робить за допомогою дронів-камікадзе іранського виробництва. Росія не визнає, що використовує іранські безпілотники. В російській армії вони отримали нову назву -"Герань-2".

Радник глави офісу президента вважає, що санкцій та припинення торговельних відносин з Іраном замало та говорить про атаки на виробництва безпілотників та балістичних ракет. Саме цю зброю Ісламська Держава планує постачати до Росії за даними розвідки США.

"Мені здається, що можна було б наносити конкретні удари по виробництву дронів та балістичних ракет тощо. Не може така держава безкарно це робити далі", - озвучив свої думки Михайло Подоляк в ефірі національного телемарафону.

Раніше Михайло Подоляк розповідав, що колишній російський президент фактично визнав, що РФ є терористичною країною.

Також "Коментарі" писали посилаючись на слова радник глави офісу президента Михайла Подоляка, який назвав терміни можливого закінчення війни з Росією.