Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мольфар відповів, коли закінчиться війна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Мольфар відповів, коли закінчиться війна в Україні

За словами Гордєєва, звільнення українських територій може тривати і у 2025 році.

4 червня 2024, 23:50 comments1836
Поділіться публікацією:

Всі  українці  мріють  про те, щоб  цього року закінчилось повномасштабне вторгнення, ЗСУ повернули  окуповані території, і наші біженці вернулись додому.

Мольфар відповів, коли закінчиться війна в Україні

Війна в Україні (фото з відкритих джерел)

 Мольфар Макс Гордєєв говорить, що цього року війна не завершиться. Вона  буде не просто регіональна, а глобальна точка  напруги.

"Мені здається, що закінчення війни ще далеко. Москва, Київ, Вашингтон і Брюссель продовжують формувати перебіг подій. У найближчі місяці очікується посилення бойових дій, і, ймовірно, що війна не закінчиться в 2024 році. Політична та військова ситуація в Росії, а також ступінь міжнародної підтримки України будуть ключовими факторами, що визначають тривалість конфлікту", — повідомив Гордєєв журналістам УНІАН.

Чи зможе ЗСУ   повернути всю окуповану територію  у 2024 році? Гордєєв  повідомив, що є  багато факторів, що будуть  впливати на це питання. Хоч  українські військові прикладають значні зусилля  та  є підтримка Заходу, повне звільнення всієї окупованої  території в 2024 році є малоймовірним.

"Війна — це тривалий процес, і звільнення територій вимагає не лише військової сили, а й часу для стабілізації та відновлення контролю. Проте, часткові успіхи можливі, особливо якщо Україна отримає додаткові поставки сучасної зброї та збільшить свої внутрішні виробничі потужності. Найімовірніше, що боротьба за повернення територій продовжуватиметься й у 2025 році", — сказав мольфар.

На його думку, чимало українських біженців  матимуть можливість повернутись додому,  проте це залежить  від рівня безпеки та стану інфраструктури.  

"Це включає відновлення житла, забезпечення робочих місць і доступ до медичної допомоги та освіти. Деякі біженці можуть вирішити залишитися в країнах, які надали їм притулок, особливо якщо вони інтегрувалися в місцеве суспільство і знайшли роботу. Однак, для багатьох дім завжди залишатиметься на батьківщині, і вони прагнутимуть повернутися, щойно це стане можливим", — резюмував  Гордєєв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини