Головна Новини Суспільство Війна з Росією Між Україною та Росією відбувся черговий обмін тілами загиблих військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Між Україною та Росією відбувся черговий обмін тілами загиблих військових

Обмін тілами загиблих військовослужбовців відбувався за формулою "50 на 50"

8 червня 2022, 18:32
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Запоріжжі відбувся обмін тілами загиблих військовослужбовців. Про це повідомляється на офіційному сайті Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Між Україною та Росією відбувся черговий обмін тілами загиблих військових

Знищена російська техніка - фото з відкритих джерел

Як стало відомо, на лінії фронту у Запорізькій області між Україною та Росією відбувся обмін тілами загиблих військовослужбовців. Повідомляється, що обмін відбувся за формулою "50 на 50".

"Відповідну домовленість було досягнуто внаслідок переговорів за участю Уповноваженого з питань осіб, які зникли безвісти за особливих обставин Олега Котенка", — повідомляє міністерство.

Зазначається, що із 50 загиблих українських військових — 37 захисники "Азовсталі".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що нардеп, який потрапив до Ради від "Слуги народу", перейшов на бік окупантів Росії. Олексій Ковальов висловився за інтеграцію Херсона до Росії. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, як працюють антиросійські санкції і на які кроки має піти світ для тиску на росію. У чому особливості санкцій проти росії та коли вони мають подіяти. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, щоб бійці ЗСУ за допомогою "Стугни" знищили цілий натовп російських піхотинців (ВІДЕО). ВСУ дають гідну відсіч окупантам. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що Туреччина та РФ обговорили експорт українського зерна: чи є сенс у таких рішеннях та переговорах. Росія вже виставила низку вимог Україні та світу, щоб розблокувати прохід суден із українським зерном. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини