Головна Новини Суспільство Війна з Росією Між Україною та РФ розпочався процес обміну переговорними позиціями: що на це вказує
commentss НОВИНИ Всі новини

Між Україною та РФ розпочався процес обміну переговорними позиціями: що на це вказує

Після візиту Моді в Україну розпочався активний процес обміну переговорними позиціями

27 серпня 2024, 15:56 comments1964
Поділіться публікацією:

Як стверджує народний депутат Олексій Гончаренко, ймовірно, зараз проходить активний процес, коли зацікавлені сторони обговорюють переговорні позиції щодо припинення війни в Україні.

Між Україною та РФ розпочався процес обміну переговорними позиціями: що на це вказує

Переговори України і РФ

Зокрема, за його словами, на це вказує візит прем’єр-міністра Індії Нарендри Моді спочатку 22 серпня до Польщі, де він провів переговори з прем'єром Польщі Дональдом Туском. Після чого заявив, що підтримує "діалог та дипломатичні зусилля".

Наступного дня після цього, нагадує нардеп, Моді поїхав до Києва та зустрівся з президентом Володимиром Зеленським, і де також заявив про необхідність діалогу та перемовин.

"Вчора Моді провів телефонну розмову з Байденом та обговорив з ним свій візит в Україну. Моді, знову ж таки, наголосив на своїй прихильності до дипломатичного шляху до миру", — відзначив Гончаренко.

Крім цього вже 27 серпня він поговорив із кремлівським диктатором Володимиром Путіним.

"Бачимо досить цікавий ланцюжок подій. Все вказує на те, що візит Моді до Києва був не просто так. А якщо взяти до уваги подальші дзвінки до Байдена та Путіна — можемо припустити, що наразі всі сторони таким чином обмінюються своїми переговорними позиціями", — відзначив Гончаренко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, російський диктатор Володимир Путін зателефонував прем'єр-міністру Індії Нарендрі Моді і в ході бесіди дав принципову оцінку "деструктивної лінії" київської влади та її західним покровителям, заявили в прес-служба Кремля. Там повідомляють, що Путін ознайомив Моді із ключовим підходом РФ "щодо шляхів вирішення" українського конфлікту.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини