"Місто до оборони не готове": Безугла розкритикувала військове командування

Мар’яна Безугла вважає, що у місті Торецьк немає фортифікацій через генерала Содоля, який діяв за погодженням головнокомандувача Сирського.

Народна депутатка Мар’яна Безугла здійснила візит до Торецька та заявила, що місто не готове до оборони. За її словами, фортифікації, якщо й існують, то лише несистемні та знаходяться за межами міста. Причиною цього, Безугла називає військове керівництво.

Мар’яна Безугла у Facebook відзвітувала про свою поїздку до прифронтового міста Торецьк Донецької області. Народна депутатка критично відреагувала на те, що відбувається у місті та навколо нього, зокрема заявила про відсутність фортифікаційних споруд для захисту від окупантів.

"Місто до оборони не готове, фортифікацій всередині немає зовсім. Навколо Торецька окремі несистемні фортифікації", - пише Безугла.

Нардепка також наголосила, що населення Торецька не евакуйоване і у місті проживає близько трьох тисяч людей, зокрема і діти, яких мали примусово евакуювати згідно з запровадженим механізмом від держави. Також Безугла заявила, що у Торецьку не зустріла поліції, а саме місто знищено КАБами.

"Коротше, "криваві граблі" "торецької ротації", коли Содоль за погодженням Сирського зняв 24 бригаду із напрямку, на якому все трималось більше року, і поїхав на святкування в Одесу. Звісно, росіяни скористалися", - вважає Безугла.

За її словами подібна ситуація спостерігалась і в Нью-Йорку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Мар'яна Безугла заявила про готовність головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського нібито підписати документи про капітуляцію України.

Також "Коментарі" писали про начальника штабу "Азова", який подав до суду на ДБР за відмову відкрити справу проти скандального генерала Юрія Содоля.