Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мирноград у вогні: що робиться у фронтовому місті на Покровському напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

Мирноград у вогні: що робиться у фронтовому місті на Покровському напрямку

Внаслідок атак окупантів на Мирноград двоє цивільних загинули та ще двоє зазнали поранень

сьогодні, 08:17
Поділіться публікацією:

За даними Донецької обласної прокуратури, 21 жовтня 2024 року російська армія двічі обстріляла м. Мирноград. Зранку засоби ураження поцілили в район місцевого кладовища, поруч з яким рухався автомобіль. Чоловік 61 року, котрий перебував у салоні, зазнав осколкового поранення спини.

Мирноград у вогні: що робиться у фронтовому місті на Покровському напрямку

Обстріл Мирнограду. Фото: прокуратура

Близько 15:00 під прицілом держави-агресора опинився житловий квартал міста. В результаті атаки окупантів отримали несумісні з життям тілесні ушкодження 38-річна жінка та чоловік 51 року. На вулиці дістав мінно-вибухову травму і множинні осколкові поранення 57-річний містянин – його доставлено до лікарні.

Пошкоджено багатоквартирні будинки, гаражі, господарські споруди й торгові приміщення.

Тип використаної ворогом зброї наразі встановлюється.


Мирноград у вогні: що робиться у фронтовому місті на Покровському напрямку - фото 2
Мирноград у вогні: що робиться у фронтовому місті на Покровському напрямку - фото 3


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Покровському напрямку помітили прапор КНДР

Російські пропагандистські ЗМІ поширили фото прапора КНДР поруч із російським триколором біля окупованого українського села Цукурине на Покровському напрямку. У Центрі протидії дезінформації заявили, що це звичайне ІПСО, інформує портал "Коментарі".

"Історія про прапори рф і кндр, які росіяни нібито вивісили на Покровському напрямку, є виключно елементом інформаційних операцій. Вони зараз масштабуватимуть тему кндр і намагатимуться використати її в якості пропаганди страху проти України. Лякатимуть максимально, намагатимуться перекручувати правдиву інформацію про 12 тисяч військових кндр на території росії, брехнею про сотні тисяч. Військові кндр дійсно є і їх готують до війни.

Але кількість фіксується не така, яку повідомляють вороги. Тому і будуть історії про прапори, незалежно від того чи вивісили їх десь, чи "зафотошопили", і скільки вони провисіли по часу", – зазначив керівний ЦПД Андрій Коваленко. Фото – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини