Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мирний план щодо війни не спрацює. Стало відомо, чому Путін не відмовиться від України
commentss НОВИНИ Всі новини

Мирний план щодо війни не спрацює. Стало відомо, чому Путін не відмовиться від України

Захід не розуміє, що жодна так звана «мирна ініціатива» щодо України не спрацює, заявив в коментарі The Economist секретар РНБО Олександр Литвиненко. За його словами, Путін «підсів» на Україну

15 квітня 2024, 18:06 comments1062
Поділіться публікацією:

Жодний мирний план, в тому числі і Дональда Трама, не спрацює в Україні. Як відзначив Олександр Литвиненко, кремлівський диктатор Володимир Путін брехав, бреше і буде брехати в майбутньому.

Мирний план щодо війни не спрацює. Стало відомо, чому Путін не відмовиться від України

Олександр Литвиненко

За його словами, правда, на жаль, в тому, що російський диктатор "підсів" на Україну, тому буде її "завойовувати до переможного кінця".

Литвиненко застеріг Захід, що домовлятися із Путіним та підписувати з ним "мирний договір" — це помилка. За його словами, кремлівський диктатор просто використає цей час для того, щоб  перегрупуватися та переозброїтися і через роки два-три піти з новою силою на Україну, щоб захопити ще більше територій. І цього разу, додав Литвиненко, він не помилиться і ретельно підготує нову війну.

При цьому секретар РНБО додав, що для росіян їх перемога в Україні є знаковою. Вони таким чином будуть вважати, що перемогли Сполучені Штати.

Окрім того, Литвиненко підкреслив, що автократичні держави у всьому світі будуть сприймати поразку України, як доказ того, що воєнне вторгнення працює. Саме тому, підкреслює секретар РНБО, знищення України буде мати ефект доміно для Тайваню та інших потенційних жертв агресії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що насправді президент США Джо Байден та республіканець Дональд Трамп однаково бачать долю України. Кажуть, що Байден бачив, що конфлікт в Україні можна заморозити і вирішити його по корейському сценарію.

Західні журналісти вважають, що для України немає кращого чи гіршого президента США, вони мають єдину думку у питанні України. Саме тому вони радять робити ставку на Європу і додають, що саме від неї буде залежати доля України та її перемога у війні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 квітня 2024, 17:59

Юдейський Боже! Вони і справді намагаються підтвердити правило: "кожен наступний - гірше попереднього". Хоч та ж поза "барина" як у попереднього. Сьогодні, як ніколи актуальна порада: мовчати, щоб за розумного прийняли. От що він хотів цим сказати? Сказав "А" - кажи далі. Через пів року все поміняється. Трамп ще не став президентом, а все міняє. Тому треба почекати, а ні губити даремно людей (не)захищених вашими бракованими аналогами "лінії Суровкина", над якою ви так рыготалы, а свою так рекламували. Як потрійний захист Трипільської ТЕЦ, а потім будете валити один на одного, як Найєм.


Новини