Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мінус ще дві залізні "пташки"РФ : Сили оборони цілодобово знищують ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

Мінус ще дві залізні "пташки"РФ : Сили оборони цілодобово знищують ворога

Військові РФ за добу втратили дві свої залізні "пташки" - безпілотник типу "Орлан" та російський штурмовик СУ-25

7 лютого 2023, 20:45
Поділіться публікацією:

Збройні сили окупантів РФ на території  України тільки  за добу втратили дві власні  залізні "пташки" — безпілотник типу "Орлан" та  російський штурмовик СУ-25.Українські Сили оборони  рапортують про нові успіхи в боротьбі з ворогом.

Мінус  ще  дві  залізні "пташки"РФ : Сили оборони цілодобово  знищують ворога

РФ за добу в Україні втратила два літаки (фото з відкритих джерел)

Зокрема, льотчики української авіації завдали два влучних  удари поціливши по позиціях ворожих зенітно-ракетних комплексів, про це говориться  у зведенні Генерального штабу Збройних сил України, які оприлюдненні   сьогодні вечері, 7 лютого.

"Авіація Сил оборони протягом доби завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів... Також наші захисники знищили російський штурмовик СУ-25 та ворожий БПЛА типу "Орлан", — зазначають в сьогоднішньому повідомленні  представники Генерального штабу ЗСУ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що У Росії горів найбільший нафтопереробний завод (ВІДЕО).У Росії, на одному із найбільших нафтопереробних заводів у країні сталася пожежа. Інцидент стався на заводі "Лукойл", що  розташований  в місті Кстово  Нижегородської області. Про це пишуть пропагандистські росЗМІ,

 У повідомленні йдеться, що встановлена потужність цього підприємства становить 17 млн тонн на рік. А саме підприємство виробляє понад 50 видів нафтопродуктів. Мова йде про автомобільне, авіаційне та дизельне пальне, нафтові бітуми, парафін та інші. Також завод є єдиним виробником і постачальником твердих харчових парафінів в Росії. Російські ЗМІ пишуть, що станом на зараз пожежа була ліквідована. А російська прокуратура проводить перевірку через цей інцидент.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини