Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міноборони РФ замовило партію смертельної зброї: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони РФ замовило партію смертельної зброї: про що йдеться

Кілька десятків гіперзвукових ракет «Циркон» буде вироблено в РФ у 2023 році

12 листопада 2022, 13:12 comments2566
Поділіться публікацією:

Російське військове відомство замовило у промисловості додаткову партію новітніх гіперзвукових ракет "Циркон", повідомляють кремлівські пропагандисти. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "ТАРС" із посиланням на співрозмовника.

Міноборони РФ замовило партію смертельної зброї: про що йдеться

Ракета "Циркон". Фото: з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що у додатковому контракті йдеться про кілька десятків ракет. Виконати замовлення мають у 2023 році.

Міноборони РФ офіційно не повідомляє цієї інформації.

"Циркон" — це ракети зі швидкістю польоту 12 тис. км/год. За такої швидкості "Циркон" може досягти Лондона приблизно за 5 хвилин.

Варто нагадати, що на початку листопада 2021 року президент РФ Володимир Путін заявляв, що в Росії завершуються випробування гіперзвукової крилатої ракети "Циркон", і з 2022 року вона надходитиме на озброєння військово-морського флоту країни.

Читайте також на порталі "Коментарі" – з'явилося офіційне повідомлення ГУР про Херсон: ЗСУ у місті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент США Джо Байден та лідер Китайської Народної Республіки (КНР) Сі Цзіньпін зустрінуться на саміті G20 ("Велика двадцятка") на Балі (Індонезія) наступного тижня. Це підтвердили і в КНР, і США. Серед іншого, вони обговорять війну Росії проти України, повідомив радник президента США з нацбезпеки Джейк Салліван. Які очікування від цієї зустрічі? Чи можна розраховувати, що Китай нехай не явно, але натисне на РФ у ракурсі необхідність завершення війни проти України? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини