Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міноборони РФ розірвало всі зв'язки з ПВК «Вагнер»: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони РФ розірвало всі зв'язки з ПВК «Вагнер»: про що йдеться

Усіх працівників холдингу Пригожина звільнили без виплати вихідної допомоги

1 липня 2023, 15:22 comments1808
Поділіться публікацією:

Міноборони РФ розірвало контракт із кейтеринговим холдингом ватажка "Вагнера" Євгена Пригожина. Вчора його співробітників звільнили без вихідної допомоги. Як передає портал "Коментарі", про це пише низка російських ЗМІ, з посиланням на джерело, підприємства холдингу "Конкорд".

Міноборони РФ розірвало всі зв'язки з ПВК «Вагнер»: про що йдеться

ПВК "Вагнер". Фото з відкритих джерел

Очікувалося, що весь документообіг мали передати новим власникам до 15 липня. Але вчора співробітникам повідомили, що через розрив контракту між АТ "Воєнторг" та "Конкордом" їх звільнять.                                                                              

За інформацією ЗМІ, у холдингу Пригожина працювало кілька тисяч співробітників – це кухарі, комірники, керуючі їдалень, бухгалтери. Вони займалися харчуванням військових, постачанням продуктів у шпиталі та видачею продовольства окупантам в Україну.

Зазначимо, сьогодні лише тиждень після бунту ПВК "Вагнер" на чолі з Євгеном Пригожиним. З'явилися супутникові знімки табору вагнерівців у Білорусі. Відомо, що у Пригожина "віджали" його медіахолдинг "Патріот", а в оточенні Міністра оборони Шойгу проходили перевірки. Низку заяв із цього приводу протягом тижня зробили російське керівництво, українська розвідка. Що можна сказати на даний момент, виходячи з відомих заяв та дій? Як можуть розвиватися далі, після заколоту вагнерівців, події в Росії, Білорусі, Україні? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський режим – на фінішній прямій: що чекає на Путіна після бунту ватажка "вагнерівців" Пригожина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини