Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міністр оборони РФ назвав кількість російських солдатів, які воювали в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр оборони РФ назвав кількість російських солдатів, які воювали в Україні

Шойгу назвав скільки російський військових отримали бойовий досвід у війні з Україною.

21 грудня 2022, 15:23 comments1447
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час засідання колегії Міноборони Росії міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу розповів скільки російських військових отримали реальний бойовий досвід. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Міністр оборони РФ назвав кількість російських солдатів, які воювали в Україні

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу. Фото з відкритих джерел

21 грудня президент Росії Володимир Путін скликав засідання колегії Міноборони. Під час виступу Путін окреслив плани на майбутнє, підбив підсумки 2022 року та надав слово міністру оборони РФ Сергієві Шойгу.

Керівник російської армії зазначив, що під час мобілізації виникли певні проблеми, адже така процедура не проводилась з часів Другої світової війни, яку Шойгу називає "Великой Отечественной".

Також керівник російськими військами озвучив цифру, кількості російських солдатів РФ, що отримали бойовий досвід в Україні.

"Бойовий досвід отримали 250 тис. кадрових військовослужбовців", — запевняє міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу.

Таким чином за словами Шойгу можна зробити висновок, що в Україні воювало 250 тис. російських військових. Ймовірно в цій оцінці не враховані військові від групи Вагнера та інших приватних компаній. Проте, цікаво, що за даними Генштабу за 10 місяців ЗСУ змогли знищити майже 100 тис. росіян.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський міністр оборони назвав причину, чому країни Заходу підтримують Україну у війні проти Російської Федерації.

Також "Коментарі" писали про те, чого бояться росіяни у 2023 році. Згідно з опитуванням найбільший страх громадяни РФ мають перед зростанням цін та загальною інфляцією в Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/189403
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

oooo

21 грудня 2022, 15:51

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ------ https://e.vg/pisy


Новини