Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Ми зробили свій вибір": ЗСУ привітали українців з Днем незалежності
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми зробили свій вибір": ЗСУ привітали українців з Днем незалежності

Українці зробили свій вибір бути незалежними

24 серпня 2024, 20:30
Поділіться публікацією:

Заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін привітав співгромадян з Днем незалежності України.

"Ми зробили свій вибір": ЗСУ привітали українців з Днем незалежності

Україна відзначає День незалежності. Фото з відкритих джерел

"Незалежність — це сила. Сила відстоювати свої цінності, керувати власними інтересами та не боятися диктувати свої умови. Саме такою я хочу бачити Україну майбутнього. Країною-суб'єктом, країною-лідером, яка рухається у відносинах від поставлених цілей, а не обстановки, складеної для нас іншими", — наголосив Максим Жорін.

Офіцер ЗСУ зазначив, що незалежність — складний вибір, як на рівні кожної окремої особистості, так і на рівні держави.

"Цей вибір вимагає зусиль, наполегливості, хоробрості. І особливого характеру — який, я впевнений, українці, як нація, мають. Ми вже зробили свій вибір. Не бійтесь бути сильними", — підкреслив він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що рейтинг схвалення і довіри до Володимира Путіна у Росії рекордно обвалився через Курську операцію ЗСУ, свідчать результати опитування держслужби ВЦВГД. Зазначається, що такого сильного тижневого падіння соцслужба не фіксувала за весь час російського вторгнення в Україну. Результати опитування показали, що рейтинг схвалення дій російського диктатора з 12 до 18 серпня впав на 3,5% порівняно з попереднім тижнем та досяг 73,6%.  Рівень довіри до Володимира Путіна за цей же період знизився на 2,6% — до 78,2%. 

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що США не надають Україні дозволу на удари американською зброєю вглиб російської території, позаяк в майбутньому сподіваються перезавантажити відносини з РФ. Як пише Politico з посиланням на джерела, Білий дім та Пентагон стверджують, що в України й без цього є можливості для перемоги над Росією. Один із представників Білого дому розповів виданню, що використання Storm Shadow або ATACMS по Росії може виявитися не таким ефективним, як рекламується. До того ж у ЗСУ обмежений запас таких ракет, а наявні можуть не досягти критично важливих російських цілей, які вже виведені із зони їхньої досяжності. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини