Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Ми з України!": в ОРДЛО жінка не дала найманцям рф забрати на війну її чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми з України!": в ОРДЛО жінка не дала найманцям рф забрати на війну її чоловіка

Чоловіки у військовому підійшли до пари посеред вулиці

29 червня 2022, 00:57 comments1797
Поділіться публікацією:

Жителька  окупованого міста  Макіївка не дозволила забрати на вулиці чоловіка, щоб мобілізувати  в так звані сили "ДНР".

 "Ми з України!": в ОРДЛО жінка не дала найманцям рф забрати на війну її чоловіка

Жінка раптом згадала про українське громадянство (фото з відкритих джерел)

Відео  перепалки  жінки й  місцевих  терористів оприлюднено в міському Telegram-каналі.

Представники сил ДНР  зупинили  пару якраз на вулиці міста. Городянка  стала записувати  їх діалог на камеру, в той час  документи  мешканця міста  забрали "силовики".

Потім вони сказали,  що  затриманому потрібно  поїхати  з ними у відділок. Дружина  незадоволено не погодилась, адже в   Донецьку оголошено воєнний стан без мобілізації.

"Вже задовбали своєю війною! Позабирали всіх мужиків, всіх хлопців. Вже половину поховали ми! Зятя, брата, всіх на світі вже! Віддайте документи", — вимагала мешканка  Донеччини.

За  тим, як розвивався конфлікт, демонстративно  простежував чорний бус з  "силовиками".

Один з бойовик почав  телефонувати до "комендатури", скаржитись, що тут не дозволяють  затримати  чоловіка. Між представниками сторін відбулась  сутичка. Далі  городянину  таки дали повістку, попередивши, що він має прийти на медогляд.

"Розписуйся за повісткою, підемо за повісткою, але не так... забирати... Звичайно, з України! Так! Так, Ми громадяни України! У нас паспорти українські", — сказала  жінка.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Роскосмос опублікував супутникові світлини з місця проведення саміту НАТО. Перед проведенням саміту військового Альянсу,  під час якого Росію мають визнати як країну з найбільшою  загрозою, представники  Роскосмосу  оприлюднили знімки із супутника  місць, де пройде саміт НАТО на території  Мадрида,  ще тут викладено світлини так званих  "центрів прийняття рішень". 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Семен Семенович

29 червня 2022, 07:45

Женщина пусть идет в военкомат получает оружие ...потом замочит с десяток дырявых или лугандонов !

Семен Семенович

29 червня 2022, 07:43

Конченно даунское отребье ! Даунско - Лугандонское движение ! И не в падло этому жирдяю эту блевотно менструальную футболку носить ?


Новини