Головна Новини Суспільство Війна з Росією «Ми володіємо списками таких людей»: мер Мелітополя про покарання колаборантів після повернення міста
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ми володіємо списками таких людей»: мер Мелітополя про покарання колаборантів після повернення міста

«Якщо людина радіє приходу окупантів, то їй не буде місця серед нас»: колаборантам не місце в цивілізованому світі. Їм не місце в Україні

6 травня 2023, 16:15
Поділіться публікацією:

Так, про мелітопольців, що будь-яким чином підтримують росіян, висловився міський голова Мелітополя Іван Федоров, пишуть "Коментарі".

«Ми володіємо списками таких людей»: мер Мелітополя про покарання колаборантів після повернення міста

Іван Федоров. Фото з відкритих джерел

"Колаборанти мають бути на лаві підсудних, або їх не має бути. Це точно. Ми чітко знаємо, хто колаборант, хто ні. Ми знаємо, хто що робить, хто за, хто проти. Скажу більше — ми володіємо перевіреними списками колаборантів. І якщо людина радіє приходу окупантів, то ми про це знаємо, і їй не буде місця серед нас", — заявив Федоров.

За його словами, ті люди, що втратили квартири, через їх захоплення загарбниками – обов’язково повернуть нажите. Як він підкреслив: "Мелітопольська команда знає як це зробити".

 "Що робити з тими квартирами які захоплені? Якщо у людини, яка повертається є документи на квартиру, то звичайно це її квартира. Що робити з її станом, як її відновлювати — це дрібниці. Ми точно все відновимо і відбудуємо", — сказав він.

Сьогоднішня ситуація в Україні  — час визначеності. Або ти з своєю батьківщиною, або тобі немає місця на українській землі, підкреслив міський голова Мелітополя.

"Сьогодні ми очікуємо від народних депутатів вирішення питання щодо посилення відповідальності за колаборацію і щодо деталізації колаборації — хто такий колаборант, що робити з російськими паспортами, чи вважати колаборантами людей, які ведуть підприємницьку діяльність під час окупації. В моєму розумінні — звичайно, якщо людина платить податки у ворожий бюджет, фінансуючи ракети, які летять сьогодні по Умані, Дніпру, чи іншому місту. Більше не буде сірого", — підсумував посадовець.

Читайте також на сайті "Коментарі", — у Мелітополі вже черги на заправках: чого бояться окупанти Чим ближче початок контрнаступу ЗСУ, тим більше окуповане місто охоплює паніка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини