Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ми "в руках Бога", а у росіян є все: військовий з Нацгвардії розказав американським журналістам про передову
commentss НОВИНИ Всі новини

Ми "в руках Бога", а у росіян є все: військовий з Нацгвардії розказав американським журналістам про передову

Є труднощі із російськими танками. Їхні постріли взагалі не чуєш, пояснив військовий Дмитро

31 січня 2024, 21:55
Поділіться публікацією:

Росіяни на фронті  мають все, проте  особливо  докучають  на передовій  військовим ЗСУ  російські танки. Це не ворожа  авіація, яка гуде,   наближаючись  небом,  постріли танків  взагалі не чути.

Ми "в руках Бога", а у росіян є все: військовий з Нацгвардії розказав американським журналістам про передову

Солдат з бригади "Буревій" розповів про передову ( ілюстративне фото з відкритих джерел)

Коли працюють  російські  танки, український військовослужбовець  опиняється "у руках Бога", повідомив   військовий Національної гвардії України з бригади імені "Буревій" Дмитро  журналістам  CNN

"Найгірше — це танки... Коли вони стріляють, ти навіть не чуєш. Ви чуєте літак, коли він пролітає над вами. З танком ти в руках Бога. Артилерія також є серйозною загрозою, але танки спричиняють певний шоковий ефект", — розповів  солдат.

Військовослужбовець   продовжив, що в  росіян практично "є все", коли йдеться про зброю. "Вони (окупанти — Коментарі) стріляють прямою наводкою. Літаки літають. В принципі, у них є все", — розповів боєць Дмитро.

При цьому в Збройних  силах  України  потерпають через дефіцит  снарядів для артилерії, сказав  CNN оператор дрона Назар. 

"Ні для кого не секрет, що нам не вистачає артилерійських снарядів. Ми намагаємося працювати якомога ефективніше і точніше, щоб знищити вогневі засоби противника", -  продовжив він.

Військовий української Нацгвардії  Дмитро підтвердив  слова  кількох українських  командирів, що становище  на окремих ділянках фронту стало  гострішим. Російські загарбники практично щодня штурмують позиції ЗСУ з більшою кількістю техніки і живої сили, повідомив він журналістам.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Боррель розповів, скільки Україна отримає снарядів до березня. Україна до березня отримає не всі снаряди, які їй були обіцяні Європейським Союзом, про це повідомив віце-президент Європейської комісії, високий представник Європейського Союзу з питань зовнішньої та безпекової політики Жозеп Боррель. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини