Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Ми повільно програємо війну": військовий розповів правду про серйозну проблему на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми повільно програємо війну": військовий розповів правду про серйозну проблему на фронті

Військовий Роман Гасько заявив, що на українському фронті є серйозні проблеми з інженерними спорудами

29 січня 2024, 21:15 comments2052
Поділіться публікацією:

Україна повільно програє війну, яку  почав  очільник Кремля Володимир Путін. Про це заявляє  український військовий Роман Гасько, інформує Цензор.нет.

 "Ми повільно програємо війну": військовий розповів правду про серйозну проблему на фронті

Інженерні споруди на фронті (фото з відкритих джерел)

"Ми повільно, але програємо цю війну, шановні недоумки! Зберіться нарешті докупи", -  сказав  військовослужбовець.

Він  розповів, що наша країна значно поступається ворогу в спорудженні  інженерних споруд. На зведення   хороших бліндажів та окопів  загарбники витрачали  багато часу.

"Коли ми звільняли території в 2022-му, то усі були в шоці від інженерки ворога. Бліндажі у два поверхи, окопи в кращих традиціях Першої світової, доти і капоніри, закопані в землю кунги і контейнери. І все це обшито деревом, з дверми на завісах, сходами і усякими переходами. Були навіть підземні сауни і т.д ... Коли росіяни відходили з правого берега Херсонщини, то місцеві розповідали, що інженерна колона йшла вздовж села протягом двох днів. Я не певен, що усі наші інженерні війська, не пройдуть маршем через те ж село з усією технікою за кілька годин", -  розповів Роман  Гасько.

Військовослужбовець дотримується думки,  що саме через "інженерку" українські військові не змогли  втримати Бахмут. На  будівництво окопів та бліндажів ніби  кинули людей з лопатами,  а мали працювати  трактори, використовувати  бетон. Схоже  було  і на півдні. Роман Гасько розповів, що через  цю причину  контрнаступ Збройних сил України не вийшов таким успішним, як хотілось. Військового  бере сумнів, чи  побудована лінія оборони ЗСУ біля Авдіївки.

"Як там справи з облаштуванням позицій на підступах до Курахового, Костянтинівки і Покровська?Якщо викопані тракторами рови сирої землі — це і є облаштуванням ліній оборони у розумінні керівництва держави, тоді це ситуація взагалі не ок. Ну і одразу раджу шукати тисячі тих недоумкуватих і відважних піхотинців, які в сирих необладнаних канавах будуть тримати оборону. Ще й в еру FPV. От незадача", — додає військовий.

Гасько   переконаний, що коли не  звести міцні інженерні споруди, то українські військові можуть не  втриматись  не тільки на Донбасі та південних рубежах,  а й на півночі та позиціях північного сходу, який  до цього  вдалось визволити.

"Зараз, усі трактори Полтави, Дніпра, Павлограда, Чернігова, Сум, Харкова, і не тільки,- мали б батрачити цілодобово. І не лише трактори, а й бетоновози, самоскиди, маніпулятори і т.д. Бетоном і арматурою, зараз треба будувати не над землею, а під землею. А якщо ні, ну то готуйтесь зустрічати спочатку наші роздовбані війська, потім ворожі бомби, а потім і ворожі війська на згарищах власних домівок", — завершив  військовослужбовець.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що військовий розповів, як потрібно покарати чоловіків, які виїхали за кордон під час війни

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

29 січня 2024, 21:44

Так попереджали постійно. Але 2 роки кофе пили у Криму, брехали і крали. Зараз цинічно тестують реакцію малоправославних на (не)звільнили програшне командування. Недокраїна не здатна робити висновків і рухатись вперед. Тому і програли. Зараз стратегія зрозуміла: Київ не чіпатимуть, там все домовлено, підуть на об'єднання з Придністров'ям і захопленням Молдови. Вже потім буде великий котел: Молдова-Закарпаття ... з півночі Волинь ... . Вам казали - Зе це знищення, чого чекали? Що з вами? Взагалі не здатні?


Новини