Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Ми обговорюємо симулякри": чому у суспільстві виник запит на перемовини з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми обговорюємо симулякри": чому у суспільстві виник запит на перемовини з РФ

Безпідставні сподівання на закінчення війни продукує влада

6 серпня 2024, 23:09
Поділіться публікацією:

Після інтерв’ю Володимира Зеленського іноземній пресі на порядку денному в українському суспільстві з’явилося питання можливого референдуму про територіальні поступки РФ, відзначив політичний експерт Олег Саакян.

"Ми обговорюємо симулякри": чому у суспільстві виник запит на перемовини з РФ

Влада не зможе домовитись з РФ. Фото з відкритих джерел

"Вимушений констатувати, що українське суспільство перебуває в ситуації, коли обговорює симулякри. Простіше кажучи, це тотальна імітація, яка існує у віртуальному просторі, але має мало спільного з реальним життям", — наголосив Олег Саакян.

За словами політолога, на жаль, це відбувається тому, що "ми як країна перейшли в режим довгої війни, але не маємо візії, яку б запропонувала влада та еліти".

"Влада повинна чітко сформулювати бачення, що є українською перемогою, як ця перемога буде досягнута, що має об’єднати суспільство в умовах тривалого протистояння з Росією", — відзначив експерт.

Олег Саакян вважає, що Україна зависла у стані невизначеності.

"Суспільство запитує: ми програємо чи перемагаємо, що взагалі відбувається? Як наслідок, у суспільстві з’явився запит на нереальні переговори з Росією. Саме тому влада має якнайшвидше сформулювати візію країни в умовах тривалої війни", — резюмував він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські політв'язні, яких Кремль в рамках обміну передав західним державам, заявили про необхідність послаблення санкцій проти росіян та початку перемовин між РФ та Україною про завершення війни. За словами заступника командира Третьої штурмової бригади, майора ЗСУ Максима Жоріна, не варто дивуватися поведінці російських політиків, яких Кремль видворив з РФ в межах обміну, оскільки їхня сутність нічим не відрізняється від сутності соратників диктатора Володимира Путіна. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини