Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мер Одеси виступив проти перейменування вулиці Пушкінської: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Одеси виступив проти перейменування вулиці Пушкінської: подробиці

Мер Одеси Геннадій Труханов виступає проти перейменування вулиці Пушкінської

19 червня 2022, 22:31
Поділіться публікацією:

В Одесі хочуть перейменувати вулицю Пушкінську, яку назвали в честь відомого російського письменника. Але мер міста Геннадій Труханов виступає проти такої ініціативи. Про це він розповів під час спілкування з журналістами видання The New York Times.

Мер Одеси виступив проти перейменування вулиці Пушкінської:  подробиці

Геннадій Труханов (фото з відкритих джерел)

Градоначальника міста турбує зростання ненависті до всього російського. Також він відзначив, що Одеса є міжкультурною столицею України.

"Мене турбує зростання ненависті до всього російського Ні. Я б цього не підтримав. Одеса є міжкультурною столицею України", — відреагував Геннадій Труханов, коли його запитали, чи підтримує він перейменування вулиці Пушкінської.

Автори статті також відзначили, що на Труханова нібито тиснуть, щоб він підтримав рішення про перейменування вулиці Пушкінської.

 Відомо, що українська письменниця Олена Павлова зареєструвала на сайті міської ради петицію про перейменування вулиці Пушкінської на вулицю Стівена Кінга. 19 червня петиція вже набрала 4224 підписів з 25 тис. необхідних.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що за мера Одеси Труханова внесли заставу у 30 мільйонів гривень. Увечері 23 листопада за мера Одеси Геннадія Труханова внесли заставу 30,2 мільйона гривень, які він мав перерахувати протягом п'яти робочих днів. Джерело повідомило УП, що гроші за міського голову Одеси нібито вніс народний депутат Вадим Новинський. 6 жовтня Геннадію Труханову та ще трьом чиновникам Одеської міської ради було вручено підозри у зловживанні службовим становищем та участі у злочинній організації. Що спричинило незаконне присвоєння активів територіальної громади Одеси, а також легалізацію незаконного отримання доходів. Загальний розмір збитків оцінюється у понад півмільярда гривень. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

30 грудня 2022, 03:38

Правильно і роблять що не хотят! Як би ще заборонили жидовські срані мінори по містам України ставить. Сволота другий рік навязує нам іудейську мерзоту. Геть жидву!!! У нас православна держава, а не сраний іудаїзм - жидва предела та розпяла Ісуса Христа. Геть євреїв з України! Даже під час війни видно як вони принизливо ставляться до УКРАЇНЦІВ!!!

Влад

20 червня 2022, 10:55

ОЦЮ одеську кацапоморду мерзоту МАНКУРТІВ з трухановими, підрахуями та кідаловами, УКРАЇНА після війни, ще не один рік буде випалювати та знищувати, як ІНФЕКЦІЮ у своєму ДЕРЖАВНОМУ організмі...!!! А ДУПУ прошмандовки КАТЬКИ-ІІ він вже облизав...???!!! Грьобана потьомківська-труха...!!!


Новини