Головна Новини Суспільство Війна з Росією Менше 1 відсотка добровольців: воювати погодився тільки взвод пропутінських байкерів "Нічні вовки"
commentss НОВИНИ Всі новини

Менше 1 відсотка добровольців: воювати погодився тільки взвод пропутінських байкерів "Нічні вовки"

"Нічні вовки", починаючи з 2014 року, активно виступають за приєднання української території до РФ

8 лютого 2023, 20:57
Поділіться публікацією:

З початком військового вторгнення  на українську територію, як  добровольці, на війну пішли кілька десятків російських байкерів, що представляють пропутінський клуб "Нічні вовки".

Менше 1 відсотка   добровольців:  воювати погодився тільки взвод  пропутінських байкерів "Нічні вовки"

Байкери-путіністи воюють проти України (фото з відкритих джерел)

Представники цього  клубу з гучною назвою вступили в інтернаціональне  формування  так званої "ДНР" "П'ятнашка".  В цю ж військову бригаду  "Нічні вовки" направляють гуманітарну допомогу, інформують представники каналу The Moscow Times.

За словами байкера Андрія  Міщенко, що  перебуває  на Донецькому напрямку, на українській території  перебуває взвод, що складається з представників клубу "Нічні вовки". Це можливо 50 осіб — всі  російські байкери входять в   склад бригади "П'ятнашка"  так званої  "ДНР". 

На фотографіях мотоциклетного взводу" Нічні вовки" представники каналу нарахували тільки  21 людину. Це дуже мало, якщо загальна чисельність  цього відомого байкерського формування  — майже 5 тисяч росіян, це підтверджують  два інформатори   медіа з представників байкерського  середовища.

Як вони стверджують, під час піку популярності  чисельність байкерів була більшою, але  багато мотоциклістів залишили клуб після конфлікту з лідером "Нічних вовків" Олександром Залдостановым.  за підрахунками,  тепер на українській території зі зброєю знаходиться  приблизно 1% від загальної чисельності байкерського формування. При цьому,  "Нічні вовки", починаючи з 2014 року активно виступають за приєднання української території  до РФ. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що "Жорсткий бумеранг" Кремля по Америці : чому громадянам США заборонено в'їзд до РФ.Влада РФ заборонила в'їзд до країни  77 громадянам Сполучених Штатів, що підтримали  Україну  під час військового вторгнення  на її територію російських загарбників. В дипломатичному відомстві, яке очолює  Лавров це називають  "жорстким бумерангом".


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини