Головна Новини Суспільство Війна з Росією Медведєв прокоментував хід саміту НАТО, знову полякавши "Третьою світовою"
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв прокоментував хід саміту НАТО, знову полякавши "Третьою світовою"

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв зрадів, що Україна не отримала чіткої обіцянки щодо прийняття до НАТО

11 липня 2023, 23:59
Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв, якого в дипломатичних колах вже охрестили "клоуном" за його різкі висловлювання, написав пост за підсумками першого дня саміту НАТО у Вільнюсі. Про це повідомляють "Коментарі".

Медведєв прокоментував хід саміту НАТО, знову полякавши "Третьою світовою"

Дмитро Медведєв

Рашист, який підтримує війну в Україні, зрадів, що Україна не отримала чіткої відповіді про хронологічні рамки свого членства в НАТО.

"Країну 404 в НАТО покликати. Але приймуть — невідомо коли і на яких умовах. Цілком імовірно — ніколи. І це те, що бояться сказати вголос реалісти в Альянсі", — радіє Медведєв.

Водночас, Медведєв сказився, що НАТО не відвернулося від України і, як і раніше, готове допомагати їй постачанням зброї.

"Військову допомогу київському режиму збільшити. Усім, чим можливо: ракетами, касетними зарядами, літаками. Нічого іншого Захід, що остаточно збрендив, придумати і не міг. Передбачуваність вищого рівня, до ідіотизму. За фактом — глухий кут. Третя світова все ближче", — заявляє Медведєв, якого ЗМІ підозрюють у зловживанні алкоголем.

За його словами, путінська Росія має намір продовжувати війну проти України для "ліквідації режиму" і недопущення вступу України до НАТО.

Тим часом, Зеленський сказав, чи залишиться він у Вільнюсі.

Шойгу відреагував на постачання касетних боєприпасів для України та пригрозив відповіддю РФ.

А Клімкін пояснив, як потрібно "перекладати Столтенберга". Колишній глава МЗС України Павло Клімкін у своєму телеграм-каналі пояснив, як слід розуміти перші заяви генерального секретаря Північноатлантичного альянсу Єнса Столтенберга.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

11 липня 2023, 23:53

медведєв, путин и вся россия это как фурункул страшно как бы вскрыть и выдавить гной, а если это сделать сразу станет легче!!! европа. сша, нато как боялась так и боится, а гибнет из-за их промедлением с тяжёлым вооружением Украинский народ!!! Давно можно было бы ввести миротворческие войска хотя бы для дополнительного сдерживания.


Новини