Медведєв похвалився новою зброєю і розповів, чого вона боїться

Заступнику голови Ради безпеки РФ продемонстрували нову російську ракету

Заступнику голови Ради безпеки Росії Дмитру Медведєву продемонстрували нову російську ракету, запуск якої відбувся на полігоні Капустін Яр. Про це повідомляють "Коментарі".

'Ми з вами були присутні при пуску нової, модернізованої, високоточної ударної ракети. Випробування будуть продовжені, сьогодні ми отримуємо дуже важливий урок, даючи відсіч противнику, який буквально напхав найновішими видами озброєнь Україну, і ця робота з їхнього боку триває. Той зразок військової техніки, який був розроблений з розрахунку на бойове застосування в зоні СВО, має високі перспективи", - заявив відомий своєю ненавистю до України рашист. За словами Медведєва, російські інженери збільшили дальність польоту оновленого виробу російського оборонпрому, покращили його точність ураження цілей, а також зробили більш потужною його бойову частину.

При цьому російські палії війни зізнаються, що російські ракети бояться засобів протиракетної оборони, які є на озброєнні НАТО. Зокрема, засобів ППО та РЕБ.

"Головне, чого ми повинні домогтися - стійкості до сучасних засобів ППО та радіоелектронної боротьби, які стоять на озброєнні НАТО, і які постачаються нашому ворогові", - заявив Медведєв на полігоні Капустін Яр, розташованому в Астраханській області.

Тим часом, указ про заклик 130 тисяч росіян підписано. Путін поки що не наважується оголосити про чергову хвилю мобілізації, намагаючись обійтися призовниками.

У США пояснили, яким може бути надійне перемир'я в Україні.

А РФ збільшує кількість техніки та військ: до чого готуються окупанти у Запорізькій області.


Джерело: https://society.comments.ua/news/warrussia/v-ssha-poyasnili-kakim-mozhet-bit-prochnoe-peremirie-v-ukraine-718756.html
© Comments.ua