Головна Новини Суспільство Війна з Росією Медведєв погрожує Заходу новими ударами
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв погрожує Заходу новими ударами

Дмитро Медведєв прокоментував можливість "заморозки" конфлікту в Україні, видавши чергову порцію погроз

16 серпня 2023, 20:59
Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв під час виставки трофейної натівської техніки на російському форумі Армія-2023 прокоментував можливість переговорного процесу між Україною та Росією, про який заговорили деякі ЗМІ на Заході.

Медведєв погрожує Заходу новими ударами

Дмитро Медведєв

"Коли ми все це спалюємо, а спалюємо ми це дуже успішно, Захід відновлює розмови про те, що потрібно повернутися за стіл переговорів. Але, треба розуміти, що це лише частина історії, — заявив рашист Дмитро Медведєв, відомий своїм чорнушним стилем. — "Інша частина полягає в тому, що американський ВПК і європейський теж — на цьому заробляють гроші. Для них це спосіб заробити величезну кількість коштів за рахунок постачання своєї техніки в Україну. Вони на цій війні заробляють. Вони не хочуть переговорів. Вони хочуть продовжувати заробляти. Будемо з цим боротися. Їхні танки, їхні машини і далі горітимуть".

Тим не менш, неохоче Медведєв визнав, що серед західної техніки "є хороші зразки", тому "не потрібно нікого недооцінювати".

Нагадаємо, що раніше глава канцелярії генсека НАТО Стіан Єнсен припустив можливість поступки Україною Росії частини своїх територій, в обмін на членство в Альянсі.

Ліванська газета L'Orient-Le Jour заявила, що президент ОАЕ Мухаммед бен Зейд Аль Нахайян хотів би організувати зустріч Володимира Путіна та Володимира Зеленського на конференції ООН з клімату, яка відбудеться у листопаді-грудні в Дубаї. Ніби лідер ОАЕ обговорив цю ідею з Папою Римським, і той сприйняв її з ентузіазмом, вирішивши діяти спільно з Аль Нахайяном.

А, за інформацією німецької газети die Welt, узимку Захід нібито має намір тиснути на Україну для укладання миру з РФ.

"Буде дуже важкий політичний сезон, усіх попереджаю, — прокоментував цю інформацію глава українського МЗС Дмитро Кулеба. — Ми все одно обов'язково переможемо на всіх фронтах, але буде важка осінь... Всі ці голоси, які починають лунати в різних країнах світу, про тому, що "проблеми", що потрібні переговори. Це не від чиновників звучить, але гучнішають ці голоси. Ми робитимемо все в рамках міжнародного права та кримінального законодавства для того, щоб ці голоси згасали".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини