Головна Новини Суспільство Війна з Росією Медиків із військових госпіталів переводять у піхоту: що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

Медиків із військових госпіталів переводять у піхоту: що відбувається

Частину медиків із військових госпіталів за наказом Сирського нібито переводять у піхоту

сьогодні, 11:02
Поділіться публікацією:

Генштаб ЗСУ розпорядився перевести 1/5 медиків із військових госпіталів до піхотних бригад, про це заявила нардеп Мар’яна Безугла. Вона розкритикувала це рішення, відзначивши, що нібито і так є проблеми з якістю та обсягом медичної допомоги в системі Командування медичних сил. Втім, додає нардеп, ймовірно, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, "вирішив створити колапс і там".

Медиків із військових госпіталів переводять у піхоту: що відбувається

Мар'яна Безугла

"Олександре Станіславовичу, Вам проблем внаслідок Ваших "геніальних" рішень на фронті замало? Генерале медичної служби Казмірчук, ви хоч щось здатні відстояти? Ви командувач медсил чи "придворний цирульник"? – запитала нардеп.

При цьому Безугла уже давно через свої соцмережі вимагає відставки Сирського, як раніше вимагала відставки Валерія Залужного.

"Оце думаю: невже звільнять Сирського вже за невдалу оборону Дніпра? Або Запоріжжя? Скільки ще провалів має статися? Де межа? І ми всі такі: фух, ну "фортеця-Дніпро", зате Сирського зняли", — відзначила Безугла.

Втім, нардеп все ж визнала, що справа не лише в Сирському, як уособленні жорстокого егоїстичного "совкового" управлінця, а в необхідності змінити систему управління.

"Змінити "мистецтво доповіді" та "культуру брехні". Змінити, аби перемагати, а не говорити про перемогу. Коли вже?" — відзначила нардеп.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією експертів, Сирський нібито всі доповіді щодо воєнної ситуації доносить до президента виключно в контексті саме подій в Курській області з акцентом на успіхи. Невдачі на фронті або замовчуються, або подаються у полегшеному вигляді, або такі новини затримуються на термін аж до кількох тижнів. В результаті у президента виникає спотворене уявлення про реальну ситуацію на фронті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини