Головна Новини Суспільство Війна з Росією Масована нічна атака: ворог запустив по Україні 80 дронів
commentss НОВИНИ Всі новини

Масована нічна атака: ворог запустив по Україні 80 дронів

Повітряний напад відбивали зенітні ракетні війська, авіація, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи

сьогодні, 12:15
Поділіться публікацією:

У ніч на 27 жовтня російські війська здійснили масовану атаку безпілотниками, запустивши їх із напрямків Орел, Курськ та Приморсько-Ахтарськ. Загалом росіяни спрямували проти України 80 дронів. Завдяки злагодженим діям українських зенітних ракетних військ, авіації, підрозділів радіоелектронної боротьби та мобільних вогневих груп, вдалося знищити 41 ворожий БПЛА.

Масована нічна атака: ворог запустив по Україні 80 дронів

Росія запустила по Україні 80 дронів

Повітряні Сили України повідомили, що атака розпочалася близько 21:00. Радіотехнічні війська виявили 81 ворожий дрон, після чого українська авіація, зенітні ракетні підрозділи, частини радіоелектронної боротьби та мобільні вогневі групи вступили в бій.

За словами командування, найбільше ворожих дронів вдалося збити в Одеській та Київській областях. Крім цього, ще 32 дрони були втрачені локаційно через радіоелектронні перешкоди, а один із них, змінивши курс, полетів у бік Білорусі.

Атака завдала пошкоджень цивільним об'єктам. В одному з районів Одеської області уламки збитих дронів пошкодили приватний будинок і два автомобілі. Також виникла невелика пожежа в лісі, але рятувальники оперативно її загасили.                                      

Читайте також на порталі “Коментарі” — Російські війська зайняли ще один населений пункт у Донецькій області — село Левадне. Такі дані оприлюднили аналітики проєкту DeepState. За їхніми словами, ворог також активізувався біля кількох інших населених пунктів — Шахтарського, Новоукраїнки, Богоявленки, Новодарівки, Стельмахівки, в Гірнику та Олександрополі.                                 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини