Масована атака на Крим: горить один із ключових аеродромів півострова

У пабликах повідомляють про пожежу на аеродромі "Саки" у Новофедорівці

Внаслідок атаки з повітря у тимчасово окупованому Криму горить військовий аеродром "Саки" у Новофедорівці. Було чути детонацію боєприпасів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це інформує telegram-канал Кримський вітер.

Підписники каналу повідомили про численні потужні вибухи у різних частинах півострова. За їхньою інформацією, горить аеродром "Саки" у Новофедорівці, там детонують боєприпаси.

Крім того, підписники повідомили про "прильоти" в районі Окунівки. Жителі Сімферополя також чули сильні вибухи.

Підписники каналу бачили пожежні машини та швидкої допомоги, які їхали у бік аеродрому "Саки".

За даними джерела Кримського вітру, на аеродромі уражений склад із боєприпасами.

Офіційно голова окупаційної адміністрації Севастополя Михайло Развожаєв повідомив лише про "загрозу балістики", а пізніше про відміну ракетної небезпеки.

Кримський вітер опублікував низку відео, включаючи роботу російської ППО у районі Євпаторії.

Читайте також на порталі "Коментарі" - після поразки російського порома "Слов'янин", який забезпечував військову логістику противника на півдні, ситуація агресора на цьому напрямі ще більше ускладнилася - тимчасово окупований півострів Крим будь-якої миті може бути "відрізаний" від РФ. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Військово-морських сил ЗС України Дмитро Плетенчук.

Також видання "Коментарі" повідомляло – даремно повірили Путіну: у ГУР розповіли, який прокол вийшов із відпочинком росіян у Криму.