Головна Новини Суспільство Війна з Росією Масована атака на Херсонщину: в поліції назвали кількість загиблих та поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

Масована атака на Херсонщину: в поліції назвали кількість загиблих та поранених

Херсонську область атакували з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню та БпЛА

сьогодні, 11:42
Поділіться публікацією:

Російська армія знову здійснила масштабний обстріл Херсонської області, внаслідок якого одна людина загинула, а 11 отримали поранення. Поліція продовжує фіксувати наслідки ударів. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Масована атака на Херсонщину: в поліції назвали кількість загиблих та поранених

Обстріл Херсонщини. ФОТО: Нацполіція

Окупанти завдали масованих атак по населених пунктах Бериславського та Херсонського районів, руйнуючи житлові будинки, автотранспорт і об'єкти інфраструктури. За минулу добу ворог здійснив обстріли за допомогою артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню та безпілотників.

Під удар потрапили міста і села, серед яких Херсон, Антонівка, Садове, Білозерка, Кізомис, Широка Балка, Благовіщенське, Микільське, Станіслав, Інженерне, Нововоронцовка, Михайлівка, Одрадокам'янка, Зміївка, Веселе та Козацьке в Каховському районі.

У результаті обстрілів пошкоджено 26 об'єктів, серед них 18 приватних будинків, шість автомобілів і два автобуси.

Один із найважчих ударів було завдано по Микільському, де окупанти вдарили з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок прямого влучення снаряда в приватний будинок загинула 70-річна жінка, а 73-річний чоловік отримав серйозні поранення. Загалом пошкоджено щонайменше сім житлових будинків.

У Білозерці артилерійські обстріли пошкодили три приватні будинки, травми отримали дві жінки 56 і 66 років. У них зафіксовані вибухові травми та уламкові поранення. Селище також зазнало атак з боку ворожих безпілотників, які пошкодили автомобіль і приватний будинок.

У Благовіщенському під артилерійський обстріл потрапив 45-річний чоловік, який отримав уламкове поранення ноги та вибухову травму.

У Широкій Балці через скидання вибухівки з дронів поранення отримав 45-річний місцевий житель — у нього діагностовано черепно-мозкову травму та уламкові поранення плеча і спини.

Михайлівка постраждала від атаки FPV-дрону, яка призвела до пошкодження адміністративної будівлі.

Артилерійські обстріли у Кізомисі та Станіславі пошкодили три приватні будинки.

У Херсоні армія РФ масовано атакувала дронами Дніпровський район, де пошкоджено три будинки та стільки ж автомобілів. Поранення отримали 61-річна жінка та четверо чоловіків, віком від 36 до 63 років.

В Антонівці обстріли з безпілотників призвели до поранення 56-річного чоловіка та пошкодження автомобіля. Ворог також двічі атакував громадський транспорт — у маршрутних автобусах вибуховими снарядами пошкоджено вікна, однак водії і пасажири не постраждали. В результаті артилерійського обстрілу був пошкоджений приватний будинок.

На місцях обстрілів працювали всі відповідні служби, фіксуючи наслідки атак і ліквідуючи наслідки руйнувань.

Масована атака на Херсонщину: в поліції назвали кількість загиблих та поранених - фото 2
Масована атака на Херсонщину: в поліції назвали кількість загиблих та поранених - фото 3
Масована атака на Херсонщину: в поліції назвали кількість загиблих та поранених - фото 4
Масована атака на Херсонщину: в поліції назвали кількість загиблих та поранених - фото 5
Масована атака на Херсонщину: в поліції назвали кількість загиблих та поранених - фото 6

Нагадаємо, в ніч на 30 вересня ворожі війська вчинили масовану атаку на Київ. Як і під час останніх нападів, ворог знову застосував ударні БпЛА, попередньо на кшталт Shahed. На Київ баражуючі боєприпаси заходили вночі, хвилями і з різних напрямків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини