Головна Новини Суспільство Війна з Росією Масова мобілізація в окупації: в Луганську закінчуються водії
commentss НОВИНИ Всі новини

Масова мобілізація в окупації: в Луганську закінчуються водії

В окупованому Луганську катастрофічно не вистачає водіїв

сьогодні, 21:48
Поділіться публікацією:

Менше третини від потрібної кількості водіїв громадського транспорту у тимчасово окупованому Луганську виходять на роботу.

Масова мобілізація в окупації: в Луганську закінчуються водії

РФ посилила мобілізацію в окупації. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, решту водіїв ще на початку повномасштабного вторгнення росіяни забрали на війну, через що окупаційна влада досі не може знайти 300 водіїв, щоби міські маршрути запрацювали.

Тим часом, відзначили в Центрі спротиву, місцева окупаційна адміністрація готує чергове “покращення”. На порядку денному – підвищення цін на проїзд, яке, за їхніми словами, має сприяти покращенню якості перевезень. Однак місцеві мешканці не вірять обіцянкам. Тотальний брак водіїв, викликаний масовою мобілізацією до армії окупанта, та зношеність автопарку підвищенням цін на проїзд не вирішити.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що pапропонований президентом Володимиром Зеленським план перемоги – це чітка демонстрація, що керівництво України хоче знайти шляхи завершення війни у більш-менш визначений проміжок часу, переконаний політолог Володимир Фесенко. Крім того, відзначив він, є ще одна дуже важлива проблема. "Справа у тому, що в самого Заходу немає відповіді на питання, як має завершитися війна в Україні. А тому зараз ключове завдання України – визначатися, як рухатися далі та як нам у цьому можуть допомогти західні союзники", — підсумував політолог. 

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що cім країн-членів НАТО виступають проти вступу України до військового блоку, повідомляє Рolitico. За інформацією видання, ключовими противниками приєднання України до Альянсу є США і Німеччина, які бояться прямої війни з Росією. Як пише видання, також проти виступають Словаччина та Угорщина. Їхня позиція пояснюється проросійською лінією урядів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини