Головна Новини Суспільство Війна з Росією Маска не зупинити: мільярдер заявив про знищення Росією США та Європи за 30 хвилин
commentss НОВИНИ Всі новини

Маска не зупинити: мільярдер заявив про знищення Росією США та Європи за 30 хвилин

Маск знову оскандалився, розмірковуючи про ядерний удар Росії по США та Європі.

15 жовтня 2022, 15:18 comments1228
Поділіться публікацією:

Ті ядерні ракети, які є на озброєнні в Росії, здатні повністю знищити, як США, так і Європу. Причому на все – про все Росії знадобиться лише якихось 30 хвилин. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе в Twitter зробив відомий американський мільярдер і винахідник Ілон Маск.                                     

Маска не зупинити: мільярдер заявив про знищення Росією США та Європи за 30 хвилин

Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

При цьому керівник компанії Tesla не забув уточнити, що рівноцінна можливість є і США, і Європі.                                                                                     

За словами Ілона Маска, менш ніж за 30 хвилин Росія може за допомогою своїх ядерних ракет повністю знищити і Європу, і США. Європа та США також здатні на це і теж можуть не залишити від Росії нічого всього за 30 хвилин. Досить багато людей знають про такі можливості.

"Звичайно, було б шалено їх (Ред — можливості) використовувати, але також шалено взагалі опинитися в такій ситуації", — написав Ілон Маск, натякаючи на посилення протистояння між Заходом і Росією.

Варто зазначити, що вперше Ілон Маск заявив про себе як геополітик ще 3 жовтня. Тоді він опублікував у себе в Twitter скандальну посаду про мир між Україною та Росією, але на умови Кремля, коли Крим потрібно визнати російською територією, дати згоду на пуск води на півострів і при цьому провести повторний референдум про відокремлення чотирьох регіонів від України та приєднання їх до Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни розповіли, чому президент Росії Володимир Путін оголосив про відмову від "часткової мобілізації".    




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 жовтня 2022, 14:31

Жодної подяки за допомогу, без якої ЗСУ були б сліпі ще з самого початку. Тепер йому спокою від екстремізму не буде довго. А от наші матері спокійні, якщо на те воля намісника Бога в Україні, то нехай і вирішує долю до останнього українця. Ціна всього цього - його влада.


Новини