Головна Новини Суспільство Війна з Росією Маск припустив, у якому разі РФ зважиться на ядерний удар
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск припустив, у якому разі РФ зважиться на ядерний удар

Раніше Маск заявляв, що Росія має можливість повністю знищити США і Європу

17 жовтня 2022, 20:43
Поділіться публікацією:

РФ використає ядерну зброю, якщо опиниться перед вибором втрати Криму. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на заяву американського мільярдера Ілона Маска в Twitter.

Маск припустив, у якому разі РФ зважиться на ядерний удар

Ілон Маск (фото з відкритих джерел)

"Якщо Росія опиниться перед вибором: втратити Крим або використати ядерну зброю на полі бою, вона обере останнє", — заявив Маск.

Окрім цього, мільярдер припустив, якщо завдати ядерного удару по Росії, "вони завдадуть ядерного удару по нам", і тоді "у нас буде Третя світова війна".

"Ми вже всіляко санкціонували/відсікали Росію, тож їм ще втрачати?" — каже Маск.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Ілон Маск готовий фінансувати Starlink незважаючи на фінансові збитки. Американський мільярдер та власник компаній Tesla, SpaceX повідомив у власному каналі на Twitter, що готовий фінансувати Starlink попри те, що інші компанії заробляють гроші на подібних проєктах. Ілон Маск останніми тижнями видав кілька курйозних заяв у Twitter. Спочатку мільярдер опитування де запропонував свою формулу миру. За баченням Маска Україна має відмовитись від Криму та отримати нейтральний статус, а на окупованих територіях потрібно провести референдум. Далі успішний підприємець почав викладати проросійські заяви про небезпеку ядерної війни і писав, що Україні потрібно шукати мир з РФ. Останніми ж повідомленнями від Ілона про те, що Starlink більше не буде фінансувати доставку своїх пристроїв до України. З відповідним листом компанія звернулась до Конгресу США, де повідомила, що вони припиняють фінансування цього проєкту і просять американців цим займатись.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Макс

17 жовтня 2022, 22:10

Илон Маск использует Кремлевскую методичку... Маск тебя обманули.


Новини