Головна Новини Суспільство Війна з Росією Маск пояснив, чому не варто допомагати Україні у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск пояснив, чому не варто допомагати Україні у війні

Маск вважає, що Путіну нема куди відступати після всіх тих заяв, що він зробив, тому він точно не програє у війні

13 лютого 2024, 09:37 comments6402
Поділіться публікацією:

США не опиняться на боці переможців, якщо й надалі допомагатимуть Україні у війні. Адже "немає жодного шансу", що президент Росії Володимир Путін може програти війну в Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку під час дискусії на платформі Х висловив відомий американський мільярдер Ілон Маск. Нібито свою думку він висловив сенаторам-республіканцям США, повідомляє Bloomberg.

Маск пояснив, чому не варто допомагати Україні у війні

Ілон Маск. Фото: з відкритих джерел

За інформацією ЗМІ, Маск зробив ці коментарі під час дискусії, участь у якій взяли супротивники законопроекту про допомогу Україні.

"Ці витрати не допомагають Україні. Продовження війни не допомагає Україні", — сказав Ілон Маск.

Крім того, скандальний мільярдер вирішив виправдати Путіна, заявивши, що на російського президента тиснуть, щоб довести війну до кінця.

"Якщо він (Ред. — Путін) відступить, його вб'ють", — сказав Маск.

Мільярдер також відкинув звинувачення у тому, що він є апологетом Путіна, назвавши його "абсурдним". Він сказав, що його компанії "напевно зробили більше для підриву Росії, ніж будь-хто інший", нагадавши, що SpaceX надає Україні інтернет-сервіс Starlink, який був критично важливим для зв'язку країни після вторгнення Росії, а також те, що SpaceX забрала бізнес у Росії у сфері космічних запусків.

Маск також заявив, що його інтерес полягає в тому, щоб зупинити загибель людей по обидва боки війни, додавши, що він сумнівається у мудрості прагнення усунення Путіна.

"Тим, хто хоче зміни режиму в Росії, слід подумати про те, хто та людина, яка може усунути Путіна, і чи буде ця людина миротворцем? Напевно, ні", зазначив Маск, додавши, що така людина, швидше за все, буде "ще більш жорсткою, ніж Путін".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у мікроблозі X Ілон Маск висміяв "історичні відступи" російського диктатора Володимира Путіна американському медійнику Такеру Карлсону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

13 лютого 2024, 10:33

ЩОБ ТИ жидо-клоун зеленський ПОДОХ ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій РАЗОМ ХРЯКОМ-вальцмано-порошенком в смердячій гівно-вигрібній ямі!!!!


Новини