Головна Новини Суспільство Війна з Росією Маріуполь під тиском: окупанти шукають "диверсантів" напередодні виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

Маріуполь під тиском: окупанти шукають "диверсантів" напередодні виборів

У різних районах міста загарбники патрулюють вулиці

14 березня 2024, 17:30
Поділіться публікацією:

У Маріуполі, який перебуває під тимчасовим контролем РФ, спостерігаються посилені заходи безпеки та облави напередодні проведення президентських виборів Російської Федерації. Згідно з інформацією, опублікованою РБК-Україна з посиланням на Міську раду Маріуполя в Telegram, у різних районах міста активізувалися патрулі, які зупиняють транспортні засоби місцевих мешканців та проводять перевірки.

Маріуполь під тиском: окупанти шукають "диверсантів" напередодні виборів

У Маріуполі окупанти залякують людей перед виборами

Особливу увагу привертає інцидент із затриманням жінки, звинуваченої у "шпигунстві та передачі відомостей про місцезнаходження військовослужбовців". За інформацією місцевої влади, затримання відбулося за участю камер, ймовірно, з метою демонстрації сили та залякування населення. Такі дії вказують на високий рівень недовіри та страху з боку окупаційних сил щодо жителів Маріуполя.

У повідомленні Міськради Маріуполя наголошується, що дострокове голосування проводилося за явної присутності військових, а на виборчих дільницях очікується перебування збройних представників окупаційних сил. Це рішення здається спробою забезпечити контроль над виборним процесом і гарантувати результат голосування на користь російської влади, що діє.

Такі заходи та дії окупаційних сил викликають занепокоєння не лише серед місцевого населення, а й на міжнародній арені, порушуючи питання про легітимність та прозорість виборного процесу, що проводиться на тимчасово окупованих територіях. Інциденти, подібні до затримання за звинувачення у шпигунстві, та посилення заходів безпеки свідчать про спробу силового впливу на політичні переваги та свободу вибору жителів Маріуполя

"Коментарі" також писали, що в Росії 17 березня мають відбутися вибори глави Росії . Перед ними російський диктатор Володимир Путін звернувся до росіян і розповів про непростий період, який зараз переживає країна-агресор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини