Головна Новини Суспільство Війна з Росією Маляр пояснила, чому росіяни почали активні дії поблизу Куп'янська та Авдіївки
commentss НОВИНИ Всі новини

Маляр пояснила, чому росіяни почали активні дії поблизу Куп'янська та Авдіївки

Ганна Маляр простими словами пояснила, що відбувається зараз на фронті та чому армія РФ почала діяти активніше.

19 жовтня 2023, 12:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишня заступниця міністра оборони України Ганна Маляр пояснила активність російських військових на сході України. За її словами так росіяни реагують на посилення українських позицій.

Маляр пояснила, чому росіяни почали активні дії поблизу Куп'янська та Авдіївки

Ганна Маляр про активні дії росіян. Фото з відкритих джерел

Російська армія помітно активізувалась від початку жовтня на Куп‘янському та Авдіївському напрямках, де відбуваються "гарячі бої". Маляр вказує, що таким чином росіяни намагаються відповісти на український наступ.

"Це їх реакція на посилення наших позицій на східних напрямках. Ми там поступово, але просувались та укріплювались. Росіяни відчули серйозну загрозу і хочуть не допустити наших активних дій", — пише Ганна Маляр у Telegram.

Ще однією причиною активностей російської армії Маляр називає спробу росіян спровокувати ЗСУ, щоб перекинути українські війська з півдня на схід.

"РФ зараз збільшила кількість свого особового складу на сході, стягнула техніку та озброєння. Але їм не вдається досягнути своїх задач. Наші війська їх потужно знищують", — стверджує Маляр та додає, що "втрати в них у рази перевищують наші".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у ЗСУ вказали на спроби російської армії захопити велике українське місто. За словами речник східного угруповання військ ЗСУ Іллі Євлаша росіяни вже стягнули у цьому напрямку військову техніку та особовий склад для початку активних дій.

Також "Коментарі" писали, що радник ОП Михайло Подоляк назвав три основні завдання, які намагається розв'язати президент Росії Володимир Путін через війну в Україні. Вони стосуються спроби заморозити війну та отримати більше допомоги від своїх союзників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини