Головна Новини Суспільство Війна з Росією Має бути публічне покарання. У ЗСУ жорстко розкритикували противників мобілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

Має бути публічне покарання. У ЗСУ жорстко розкритикували противників мобілізації

У ЗСУ закликали карати противників мобілізації

18 травня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

Влада повинна жорстко реагувати на випадки, коли громадянам допомагають ухилятися від призову до армії, заявив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

Має бути публічне покарання. У ЗСУ жорстко розкритикували противників мобілізації

В Україні посилили мобілізацію. Фото з відкритих джерел

"Які страйки та акції проти закону про мобілізацію можуть бути в країні, де йде війна? Це пряма робота на ворога, на яку потрібно реагувати одразу і жорстко. Кожен, хто зараз виступає проти мобілізації, наносить удар в спину воюючій армії. І досить підбирати тут слова. Жінки, які нападають на ТЦК, адвокати, які вчать як втекти з України, схемщики, які допомагають знятися з обліку, — це не ухилянти і ніякі не корисні ідіоти. Це інструмент, який працює в інтересах нашого ворога", — наголосив Максим Жорін.

За словами офіцера ЗСУ, вкрай важливо знаходити організаторів таких "акцій", після чого публічно і показово притягати до відповідальності.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на тлі загострення відносин між Вашингтоном і Пекіном почалися розмови про перенесення виробничих потужностей з Китаю до Індії. Розуміючи загрозу для себе від зближення США та Індії, Китай намагається зрозуміти, чи готова Європа приєднатися до США у цьому питанні, вважає кандидат економічних наук Іван Ус. За словами експерта, тепер Китай має вирішити для себе, чи готовий до кінця бути з Росією або ж обмежити підтримку РФ в обмін на те, що Захід не буде збільшувати інвестиції до Індії.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що глава МЗС Німеччини Анналена Бербок закликала Захід надати Україні ракети дальнього радіуса дії. За її словами, ситуація на фронті в Україні критична. Анналена Бербок назвала військову ситуацію на північному сході України "дуже драматичною", позаяк Росія досягає успіхів на полі бою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

SS

19 травня 2024, 18:54

Maxim KILLER ....

morrison

19 травня 2024, 11:17

Максимко, це не інструмент:) Це громадяни республіки, які користуються своїми правами. Ти хочеш воювати – воюй нах, а не звиздиш нам тут з диванчика. І почитай на диванчуку, до речі, Конституцію – багато чого відкриєш для себе нового.


Новини