Головна Новини Суспільство Війна з Росією Людей кошмарять навіть удома: як росіяни готуються до переобрання Путіна в окупації
commentss НОВИНИ Всі новини

Людей кошмарять навіть удома: як росіяни готуються до переобрання Путіна в окупації

За інформацією розвідки Британії, Росія посилює тиск на цивільних через "вибори" в окупації.

13 березня 2024, 15:05
Поділіться публікацією:

Країна-агресор посилює тиск на цивільних через "вибори" президента на тимчасово окупованих територіях. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому огляді Міністерства оборони Британії у Twitter.

Людей кошмарять навіть удома: як росіяни готуються до переобрання Путіна в окупації

Вибори в Росії. Фото: з відкритих джерел

"Зусилля російських чиновників, спрямовані на те, щоб змусити населення проголосувати, посилюються. У Луганську 2600 чиновників залучили для відвідування будинків і переконання мешканців "проголосувати", — пише розвідки.

Навчальним закладам та іншим держустановам наказано забезпечити явку своїх підлеглих на "вибори". У той же час через війну і значне переміщення населення в містах залишається приблизно третина довоєнного населення.

Британські фахівці зазначають, незважаючи на те, що Росія не має законних підстав для проведення "виборів" на території України, довіра до них ще більше підривається через відсутність належного представництва; низького рівня безпеки та примусових заходів, спрямованих на примус населення до участі у голосуванні.

"Дуже ймовірно, що окупаційна влада на цих територіях заявить про високу явку і переважну підтримку Путіна, незалежно від того, що насправді відбуватиметься на виборах, щоб створити враження, що демократичний вибір було зроблено", — додає розвідка.

Читайте також на порталі "Коментарі" — цього тижня в РФ і на тимчасово окупованих територіях відбудуться президентські вибори, які самі росіяни вважають фарсом. Фактично йдеться про шосте переобрання Володимира Путіна, який не приховує бажання знищити Україну як державу та послабити або розвалити НАТО. Саме таку "національну ідею" він, схоже, "продав" росіянам, маючи намір залишатися безстроковим президентом. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" ситуацію всередині РФ напередодні перевиборів Путіна, а також спрогнозували, чи стануть вони для диктатора та його режиму останніми.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини