Головна Новини Суспільство Війна з Росією Любителів "русского мира" вигнали з автобуса в Грузії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Любителів "русского мира" вигнали з автобуса в Грузії (ВІДЕО)

Ще один доказ, що проросійських громадян не люблять у Грузії

14 вересня 2022, 14:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У соцмережах шириться запис емоційної ситуації в грузинському автобусі. Жінка за кермом і пасажири змусили росіян вийти на вулицю.

Любителів "русского мира" вигнали з автобуса в Грузії (ВІДЕО)

Любителів русского мира вигнали з автобуса. Фото з відкритих джерел

З початку повномасштабного вторгнення в Україну росіяни та любителі "русского мира" зіткнулися з негативною реакцією на свою поведінку в різних частинах світу. Хоча Грузія є однією з країн, куди багато жителів Росії втекли незабаром після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, це не було добре прийнято самими грузинами, які навіть виступили за введення віз для росіян, а також пам’ятають, що частина їх країни досі анексована Росією.

Хоча Грузія має проросійську владу та не запровадила візи для росіян, але на відео добре видно, як грузини не раді зустрічі з проросійськими відвідувачами своєї країни.

На відео видно салон автобуса, в якому їдуть лише кілька людей. Один з пасажирів в якийсь момент голосно вимовляє "слава Росії", чим викликає обурення інших пасажирів. Починається сварка, до якої, ймовірно, приєднується і водій транспортного засобу.

Ви в Грузії. Чому ти це кажеш? Чому ти тут? Повертайся в Росію! – говорить жіночий голос.

Хтось зафіксував цю сцену та виклав у соцмережі. Далі атмосфера в автобусі стає напруженою, люди починають кричати: "Прокляті окупанти", "Ви не потрібні ні Європі, ні Америці, ні Грузії". Згодом усі починають кричати їм: "Швидше геть звідси!".

Це триває до тих пір, поки любителі "русского мира", чоловік і дві жінки, не покидають автобус. Пасажири прощаються з ними лайками на адресу Путіна і всієї Росії, а насамкінець вигукують "Слава Україні!".

Відео інциденту можна переглянути нижче:

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що кілька європейських країн заборонили в’їзд на свою територію для росіян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини