Головна Новини Суспільство Війна з Росією Лукашенко заявив, що війна в Україні невдовзі закінчиться
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко заявив, що війна в Україні невдовзі закінчиться

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко вважає, що є "великі передумови" для закінчення війни

14 червня 2023, 13:37 comments12112
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що існують "великі передумови" для закінчення війни в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Лукашенко заявив, що війна в Україні невдовзі закінчиться

Президент Білорусі Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Білоруський президент дав інтерв’ю російському пропагандистському телеканалу "Россия-1". Під час розмови Лукашенко вказав, що невдовзі війна між Україною та Росією закінчиться, попри це білоруський лідер не уточнив, які саме передумови для цього існують.

"Я не пророк, але в Україні ми закінчимо цю війну. До цього вже є великі передумови", — сказав Лукашенко.

Попри слова про закінчення війни між Україною та Росією Лукашенко звинуватив країни, що мають спільний кордон з Білоруссю. Лукашенко стверджує, що Польща, Литва, та Латвія можуть створити проблеми для його країни, тому він наполягає на закритті кордону протяжністю 2,5 тис. км, щоб мати безпеку від загроз Заходу.

"Далі нам ці очманілі із Заходу надто багато проблем створять. І якщо вони ці лінії  перейдуть, буде їм дуже боляче", — говорить президент Білорусі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Лукашенко цинічно висловився щодо підриву Каховської ГЕС. Білоруський президент звинуватив Україну у підриві дамби.

Також "Коментарі" писали про несподівану заяву Лукашенка. Такі слова президента Білорусі не сподобаються Путіну. Лукашенко провів зустріч з губернатором Калінінградської області РФ Антоном Аліхановим під час якої згадав, що ця територія у часи СРСР була під контролем Білорусі. На думку, Лукашенка, вона і тепер могла б знову опинитись під опікою Білоруської республіки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини