Головна Новини Суспільство Війна з Росією Лукашенко розповів, чому між Росією та Україною немає переговорів та звинуватив Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко розповів, чому між Росією та Україною немає переговорів та звинуватив Зеленського

Президент Білорусі вважає, що Зеленський порушує правила класичних переговорів з Російською Федерацією і не йде на компроміси

28 листопада 2022, 21:51
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На думку білоруського диктатора Олександра Лукашенка мирним переговорам між Україною та Росією заважають Сполучені Штати. Про це президент Білорусі заявив в інтерв'ю на російському пропагандистському каналі "Россия-1".

Лукашенко розповів, чому між Росією та Україною немає переговорів та звинуватив Зеленського

Лукашенко розповів, хто заважає переговорам між Зеленським і Путіним. Фото: з відкритих джерел

Олександра Лукашенко заявив в ефірі російського телебачення, що США не дозволяють Україні сісти за стіл переговорів. Також президент Білорусі додав, що Україна не є серйозною фігурою на політичній арені.

"Американцям абсолютно байдуже на вільну і суверенну Україну. Вони ставляться до неї лише як до пішака у своїй грі", — говорить Лукашенко

Білоруський диктатор вважає, що США хоче мати тісніші зв’язки з Китаєм.

"Американці хочуть перемогти Європу одним ударом і зблизитися з Китаєм через Росію. Природно, топчучи Росію", — ділиться своїми геополітичними думками білоруський президент.

Лукашенко також звинуватив президента України Володимира Зеленського. Білоруський диктатор стверджує, що Зеленський порушує класичні правила переговорів, особливо зважаючи на те, що Росія така велика держава. Лукашенко каже, що треба сісти за стіл переговорів, викласти свої умови і піти на компроміси.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що смерть одного з білоруських чиновників може бути попередженням для Лукашенка. В Кремлі готують план, як усунути білоруського диктатора та розпочати активну фазу війни з боку Білорусі. Таким чином, замість Лукашенка керівником Білорусі стане Станіслава Зась, який є генеральним секретарем ОДКБ.

Також "Коментарі" писали про дивне інтерв'ю президента Білорусі Олександра Лукашенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини