Головна Новини Суспільство Війна з Росією Лукашенко готується до заколоту: хто налякав союзника Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко готується до заколоту: хто налякав союзника Путіна

Білоруські військові закликали Лукашенка не втручатися у війну РФ проти України

11 липня 2022, 22:55 comments2153
Поділіться публікацією:

Олександр Лукашенко готується до чергового заколоту. Після того як його військові закликали не втручатися у війну з Україною. Про це пише NewsWeek.

 Лукашенко готується до заколоту: хто налякав союзника Путіна

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

У матеріалі американського тижневика йдеться, що офіцери п'ятої бригади спецназу написали Лукашенку відкритий лист, де виступили проти війни та назвали її "самогубством".

"Вступивши у війну проти України, Білорусь буде остаточно вигнана зі співтовариства цивілізованих держав і на довгі роки буде міжнародним вигнанцем", – написали військові з Білорусі.

Також у листі військові зазначили, що спроба Росії втягнути Білорусь в абсолютно неспровоковану війну може розглядатися лише як знищення суверенітету Білорусі.

"Окупація Росією міжнародно визнаної території України, яка є другом нашої держави, і її спроба втягнути Білорусь в абсолютно неспровоковану війну проти суверенної держави може розглядатися лише як знищення суверенітету Білорусі",- йдеться у відкритому листі.

Також військові з Білорусі переконані, що рф порушує конституцію Білорусі. Адже у головному документі записано, що Білорусь є незалежною у внутрішній та зовнішній політиці.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на якій стадії Путін – яке завдання сьогодні постає перед Лукашенком. Тема чергового вторгнення в Україну з боку Білорусі (силами лише російської армії чи за союзництва з білоруською) залишається більш ніж актуальною. З цього приводу нещодавно знову висловився президент України Володимир Зеленський. А номінальний президент Білорусі Олександр Лукашенко фактично відкрито заявив, що РБ намагаються втягнути у війну проти України. Більше деталей — матеріалі.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини