Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ліквідовано "очі мордору": стало відомо про нові втрати РФ на фронті (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ліквідовано "очі мордору": стало відомо про нові втрати РФ на фронті (ВІДЕО)

Ворог також втратив кілька танків, зазначили в українській спецслужбі

11 липня 2023, 22:30
Поділіться публікацією:

Фахівці Департаменту кібербезпеки  ліквідували три прикордонні комплекси відеоспостереження російських загарбників, які називаються  "Муром" і "Ківер", або які військові називають "очі мордору".

Ліквідовано "очі мордору": стало відомо про нові втрати РФ на фронті (ВІДЕО)

ЗСУ знищили три прикордонні комплекси відеоспостереження РФ (фото з відкритих джерел)

Про це  інформують представники Служби безпеки України в Telegram. "Лише за минулий тиждень спецпризначенці Департаменту кібербезпеки за допомогою дронів-камікадзе "відключили" росіянам три комплекси відеоспостереження модифікацій "Муром" і "Ківер", — йдеться в  інформації.

В СБУ  розповіли, що  російські  загарбники  користувались комплексами, аби цілодобово простежувати за українськими  позиціями, переміщеннями  бійців ЗСУ  і коригувати обстріли зі своєї артилерії.

 Тут також  зазначають, що  були знищені два  танки загарбників. Представники  Служби безпеки України  додають, що і  українські снайпери не сиділи без діла, вони влучно ліквідували декількох  російських  загарбників.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ЗСУ ліквідували російського генерал-лейтенантаВ Запорізькій області, в районі тимчасово окупованого Бердянська українські військові вбили російського генерал-лейтенанта Олега Цокова. Петро Андрющенко розповідає, що українські війська змогли дістатись до російського генерала поблизу тимчасово окупованого Бердянська. За словами радника міського голови Маріуполя у вересні російський генерал отримав поранення в Україні, однак залишився живим. 

Відомо, що російський військовий генерал-лейтенант Юрій Цоков брав участь в повномасштабному вторгненні Росії в Україну на початку 2022 року. Окрім того, Цоков завдав ударів по цивільних об’єктах України, зокрема по мирних громадянах. Восени росіянин був включений у санкційний список України.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини