Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ліквідація російського командира, який запускав "Калібри" по Україні: з'явилася реакція ГУР
commentss НОВИНИ Всі новини

Ліквідація російського командира, який запускав "Калібри" по Україні: з'явилася реакція ГУР

У ГУР підтвердили ліквідацію російського командира Сергія Ржицького

11 липня 2023, 10:30 comments1406
Поділіться публікацією:

Ліквідація в російському Краснодарі командира підводного човна "Краснодар" Сергія Ржицького, причетного до ракетного обстрілу України, це не фейк. Як передає портал "Коментарі", цю інформацію підтвердили у Головному управлінні розвідки України.

Ліквідація російського командира, який запускав "Калібри" по Україні: з'явилася реакція ГУР

Командир підводного човна "Краснодар" Сергій Ржицький. Фото: із відкритих джерел

"У російському Краснодарі застрелено Сергія Ржицького — колишнього командира підводного човна "Краснодар" Чорноморського флоту МВФ РФ", — йдеться в повідомленні.

За інформацією української розвідки, 10 липня Ржицький був на пробіжці у краснодарському парку культури та відпочинку ім. 30-річчя Перемоги. Приблизно о 6.00 ранку в нього було зроблено сім пострілів з пістолета Макарова. Внаслідок вогнепальних поранень колишній командир помер на місці.

У ГУР Міноборони додали, що того дня, коли Ржицький вирішив зробити пробіжку, погода була погана, йшов дощ, тому людей у парку не було, отже, немає свідків, які могли б повідомити деталі або дізнатися про нападника.

Варто зазначити, "Краснодар" — це один із шести підводних човнів проекту "Варшав'янка", які входять до складу Чорноморського флоту РФ. Кожен із них здатний нести до чотирьох крилатих ракет типу "Калібр".

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський вважає, що після пригожинського заколоту у Росії може бути ще один – і навіть революція. У легіоні "Свобода Росії", що складається з громадян РФ, що воюють проти путінського режиму, не лише анонсували нові рейди на російську територію, а й наголосили, що єдиний спосіб позбутися Путіна після 23-річного правління диктатора – повалити його за допомогою зброї. Сам Путін продовжує гарячково тасувати колоду військових генералів, намагаючись уникнути повторного бунту і видавити хоч щось із війни проти України. Що можна сказати про стан путінського режиму на даний момент – після бунту вагнерівців, передачі Україні командирів-азовців? Які варіанти розвитку подій? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини