Лізуть з усіх боків: у DeepState розкрили, чи візьмуть росіяни Торецьк у котел

Росіяни просто знайшли спосіб та місце, як можна зайти до населеного пункту

Як передає портал "Коментарі", співзасновник DeepState Роман Погорілий в ефірі каналу "Еспресо" розповів, чи можуть окупаційні війська утворити казан навколо Торецька.

"Якщо говорити про казан навколо Торецька, то це занадто гучна заява. Наразі московити просто знайшли спосіб і місце, як можна зайти до населеного пункту, це з боку Північного. І там вони проводять штурмові дії постійно", – зазначив Роман Погорілий.

Він продовжує, якщо говорити з боку Нью-Йорка, Нелипівки, то, за словами експерта, там дуже важкі бої йдуть за Нью-Йорк, зараз намагаються стабілізувати ситуацію і там проводиться дуже кропітка робота з цього приводу, щоб не дати росіянам рухатися з Нью-Йорка. -Йорка тими ходами в Нелипівку.

"Це не казан, ми вже пояснювали, що це просто ходи. Там вони пролазять на Нелипівку через наші позиції, і це був найкращий спосіб показати ту ситуацію", - пояснив він.

За словами Погорілого, у районі Нью-Йорка та Залізного масштабних поступів немає.

"На перший погляд, можна прослідкувати, що вони можуть рухатись із Нью-Йорка в Залізне, із Залізного в Нью-Йорк, щоб це все оточити, але він був більший завжди. Наші військові також це все моніторять, тобто там вони можуть відійти і зараз там якихось масштабних просувань із Залізного в Нью-Йорк не прослідковується. Тому вони просто лізуть з усіх сторін, там ідуть важкі бої, і це все, що можна сказати на сьогодні", - підсумував співзасновник DeepState.

Читайте також на порталі "Коментарі" – росіяни атакують шаленими темпами: що відбувається у Костянтинівці під Покровськом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – не тільки Покровськ: яке місто росіяни намагаються взяти в обручку.