Головна Новини Суспільство Війна з Росією Легіон "Свобода Росії" звернувся до армії Путіна: що запропонували
commentss НОВИНИ Всі новини

Легіон "Свобода Росії" звернувся до армії Путіна: що запропонували

Російські добровольці з легіону "Свобода Росії" (ЛСР) пропонують солдатам армії РФ кращий варіант, ніж військові дії на боці режиму Путіна.

12 травня 2024, 15:52 comments1505
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Легіон "Свобода Росії" опублікував відео у якому члени угрупування закликають російських солдатів у складі армії РФ здаватись в український полон або ж долучатись до російських визвольних сил для військового протистояння проти режиму Путіна.

Легіон "Свобода Росії" звернувся до армії Путіна: що запропонували

Бійці з легіону "Свобода Росії". Фото з відкритих джерел

У відеоролику члени легіон "Свобода Росії" звернулись до російської армії, яка зайшла на територію Харківщини. Російські добровольці закликали російських солдатів не бігати по лісосмугах та шукати укриття від дронів, а скористатись програмою "Шлях честі", яка застосовується для прийому колишніх російських військових.

Таким чином російські військові можуть отримати можливість здатись в український полон, або  долучитись до трьох добровільних угрупувань, які ведуть боротьбу проти режиму Путіна.

"Ми гарантуємо безпечний вихід із поля бою, харчування, медичну допомогу та право вибору. Ви можете залишитися в безпеці в полоні або перейти на бік російських визвольних сил — Легіону "Свобода Росії", "Російського добровольчого корпусу" або "Сибірського батальйону"", — говорять бійці ЛРС.

За їх словами, вже багато солдатів російської армії добровільно пішли в полон та приєднались до російських визвольних сил.

"Багато військовослужбовців путінської армії, розуміючи до чого веде командування жидів, вже закінчили свою службу в злочинній армії з честю, здавшись у полон або перейшовши на наш бік"", наголосили в ЛРС.

Також для росіян додатково надали контакти через які вони можуть здатись в полон, або воювати проти режиму Путіна.

  • - Telegram: @Path_of_honor
  • - Signal: path_of_honor.01
  • - Пошта: [email protected]
  • - WhatsApp: +380666361603

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий назвав головну причину прориву росіян поблизу Вовчанська.

Також "Коментарі" писали про рекордну атаку України по території РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини