Головна Новини Суспільство Війна з Росією Легендарний соліст Pink Floyd потрапив під вплив російської пропаганди, йому відповіла Зеленська
commentss НОВИНИ Всі новини

Легендарний соліст Pink Floyd потрапив під вплив російської пропаганди, йому відповіла Зеленська

Олена Зеленська відповіла на слова соліста Pink Floyd, який критикує Україну

7 вересня 2022, 08:59
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Роджер Вотерс, співзасновник і колишній соліст Pink Floyd, написав відкритого листа першій леді України, стверджуючи, що постачання зброї є "трагічною помилкою" і що в інтересах США "щоб конфлікт тривав якомога довше". Він також просить активізувати зусилля для припинення війни. На такі слова американця відповіла Олена Зеленська у мережі Twitter.

Легендарний соліст Pink Floyd потрапив під вплив російської пропаганди, йому відповіла Зеленська

Легендарний соліст Pink Floyd потрапив під вплив російської пропаганди. Фото з відкритих джерел

Кілька днів тому співзасновник популярного гурту Pink Floyd надіслав відкритого листа Олені Зеленській, у якому висловлює критичне ставлення до кроків Заходу щодо війни в Україні. На його думку, постачання зброї було "трагічною помилкою", а США "вже заявили про свою зацікавленість у тому, щоб війна тривала якомога довше".

Роджер Вотерс вважає, що Україною правлять "сили крайнього націоналізму". У відкритому листі музикант пише, що українські лідери винні у цій війні, а сама війна йде на користь панівним класам та ультранаціоналістам, як в Україні, так і в США.

Днем пізніше перша леді України коротко відповіла на заяви Вотерса.

"Це Росія вторглася в Україну, руйнує міста та вбиває мирних жителів. Українці захищають свою землю та майбутнє своїх дітей", – написала Олена Зеленська у соцмережах.

Далі ж дружина Володимира Зеленського продовжила:

"Якщо ми здамося — нас завтра не буде. Якщо Росія здасться — війна закінчиться. Краще просіть миру у президента Росії. Не в України", — додала перша леді України.

Це не перші шокуючі слова музиканта про війну в Україні. Минулого місяця співзасновник Pink Floyd назвав Джо Байдена "воєнним злочинцем", через постачання зброї з США до України. Також Вотерс просить Байдена схилити Володимира Зеленського до переговорів з Росією.

Цікаво, що на початку війни гурт Pink Floyd заспівав з українським музикантом Андрієм Хливнюком пісню "Ой у лузі червона калина"

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що Олена Зеленська розповідала, як змінився президент України під час війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини