Лавров заявив, що Зеленський може передумати щодо переговорів із РФ

Росія продовжує натякати на бажанні сісти за стіл переговорів із Україною, але на своїх умовах

Президент України Володимир Зеленський може будь-якої миті змінити свою точку зору щодо мирних переговорів з Росією. Тоді діалог між двома країнами може поновитися. Як передає портал "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини", цитуючи словами глави МЗС Росії Сергія Лаврова.

"Я не виключаю, що він (Зеленський - ред.) як заборонив сам собі, так потім забуде про це, дивлячись у якому настрої він вранці встане і чим займатиметься. Або накажуть йому з Вашингтона чи з Лондона, скаже "є" і придумає, як це все пояснити, щоб не втрачати обличчя. Він взагалі артист", – заявив Лавров.

Варто нагадати, що 30 вересня президент Володимир Зеленський заявив, що Україна, якщо вестиме переговори з Росією, то лише тоді, коли її на цих переговорах представлятиме інший президент, але ніяк не Володимир Путін.

Читайте також на порталі "Коментарі" - реакція України, Росії та світу на масований ракетний удар: чого чекати далі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський провів 10 жовтня після масованого ракетного обстрілу росіянами об'єктів інфраструктури телефонну розмову з президентом США Джозефом Байденом. За даними Білого дому, американський лідер запевнив, що Сполучені Штати нададуть Україні сучасні засоби ППО. Що це означає для нашої країни? Чому нам не давали відповідних систем раніше? Як себе вже виявила наша система ППО? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.