Головна Новини Суспільство Війна з Росією 20 тисяч окупантів перебувають в оперативному оточенні на Півдні: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

20 тисяч окупантів перебувають в оперативному оточенні на Півдні: подробиці

При спробі перетину річки Дніпро ворог буде знищений

4 вересня 2022, 18:20
Поділіться публікацією:

Представник  першої окремої бригади спеціального призначення імені Івана Богуна Тарас Березовець повідомив, що на правобережжі  річки  Дніпро зараз   знаходяться частини з  мобілізованими  з ОРДЛО, ще тут є військовослужбовці армії  рф.

20 тисяч окупантів  перебувають в оперативному оточенні на Півдні: подробиці

російські окупанти (фото з відкритих джерел)

 Про це інформує  "Еспресо".

"На правому березі Дніпра бурятів вже не залишилось, там стояла їхня бригада десантно-штурмових військ, яка втратила 60% особового складу. Зараз там перебувають підрозділи так званих "ЛДНР", або підрозділи з російських регіонів — псковські десантники й подібні до них", — розповів офіцер.

Як він зазначив,  загальна  кількість скупчення окупантів на правобережжі Дніпра   становить майже  20 тис.  військових армії РФ.

Представник  першої окремої бригади спеціального призначення імені Івана Богуна продовжив, що загарбники тепер фактично перебувають в оточенні. Їх кількість була більшою, але частину особового складу загарбники поспіхом перекинули на лівобережжя. Коли вони спробують переправитись через річку, то будуть знищені, адже всі переправи, кожна ділянка річки пристріляна  HIMARS. Тому  українські військовослужбовці  мають все закінчити. Їх потрібно не підганяти і не вимагати швидких результатів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що РФ випустила по Україні 3,5 тисячі ракетСтатистику обстрілів РФ з початку повномасштабного військового вторгнення в Україну надало Стратегічне командування ЗСУ з посиланням на інформацію Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Руслана Стрільця. Так, чиновник повідомив, що вибухи ракет супроводжуються викидами в атмосферне повітря, забрудненням ґрунтів та вод, загибеллю флори і фауни. Близько 200 тисяч квадратних кілометрів території нашої країни потребує розмінування. За півроку повномасштабної війни піротехніки ДСНС знешкодили більш ніж 186 тисяч боєприпасів та понад дві тисячі авіабомб.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини