Куп'янськ – наш: над містом уже прапор України (ФОТО)

Ще одне важливе місто Харківської області повернулося під контроль України

Куп'янськ Харківської області звільнили від російських окупантів. ЗСУ взяли місто під свій контроль та опублікували відповідне фото з українським прапором. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на радницю голови Харківської облради Наталію Попову.

"Куп'янськ - це Україна. Слава ЗСУ! Фото зі сторінки 92-ї опубліковано 10 вересня!", - написала Наталія Попова.

На день раніше російські пропагандисти намагалися зобразити картинку, що українських віск ні поблизу Куп'янська, ні в самому Куп'янську немає. Для цього російські воїнкори в мережу закидали фото на тлі таблички Куп'янськ та говорили про те, що російські війська отримують підкріплення.

Найкращою відповіддю на тисячу слів російських пропагандистів є кілька фото українських захисників, які виклали у мережу фото та відео, що підтверджують, що над центральною частиною Куп'янська встановлено український прапор та місто взяти під контроль ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" - російських військових зносить, як цунамі: радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів про ситуацію на Харківщині.

Також видання "Коментарі" повідомляло - Естонія, Латвія, Литва та Польща 19 вересня закриють в'їзд російським туристам із шенгенськими візами. Про що говорить це рішення? Наскільки воно виявиться болючим для країни-агресора? Чи є шанс, що так надійдуть інші європейські країни? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.